Sijoitusasunnot.com Group Oyj

Sijoitusasunnot.com Group Oyj selvittää mahdollisuuksia listautua Nasdaq First North -markkinapaikalle

Jaa

Sijoitusasunnot.com Group Oyj
Lehdistötiedote 12.5.2022 klo 9.00

Sijoitusasunnot.com Group Oyj (”Sijoitusasunnot.com”, ”Yhtiö”) selvittää mahdollisuuksia toteuttaa listautumisanti ja listautua Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle seuraavan 12 kuukauden aikana. Mahdollisen listautumisannin ja listautumisen tavoitteena on tukea Yhtiön liiketoiminnan kehittämistä ja laajentamista.

Sijoitusasunnot.com on Suomessa toimiva kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö. Yhtiön ydinliiketoimintana on ostaa kokonaisia kerrostaloja ja myydä ne pääosin asunnoittain eteenpäin asuntosijoittajille joko ostokunnossa tai saneerattuna. Sijoitusasunnot.comilla on myös omassa taseessaan vuokrauskohteita, jotka tuovat Yhtiölle jatkuvaa kassavirtaa.

Yhtiön kohteiden remontoinnista vastaa sen tytäryhtiö Rajape Oy. Sijoitusasunnot.com harjoittaa lisäksi sijoitusasuntoihin erikoistunutta kiinteistönvälitystoimintaa tytäryhtiönsä Kauppa Käy LKV Oy:n kautta.

Sijoitusasunnot.comin toimitusjohtaja Henri Neuvonen kommentoi:

”Sijoitusasunnot.com on alueellisiin kasvukeskuksiin keskittynyt valtakunnallinen toimija – asuntosijoittajan luottokumppani ja sijoitusasuntojen jalostuksen erikoisosaaja. Olemme keskittyneet vanhojen korjausvelallisten asuinkiinteistöjen ostamiseen, jalostamiseen ja myymiseen. Kaikki arvoketjun keskeiset työvaiheet ovat omissa käsissämme, mikä mahdollistaa tehokkaan arvonluonnin.”

Sijoitusasunnot.com on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja kannattavasti. Vuodesta 2016 vuoteen 2021 yhtiön liikevaihto on kasvanut vuosittain keskimäärin yli 75 prosenttia, oikaistun liikevoittomarginaalin ollessa samalla aikavälillä keskimäärin yli 20 prosenttia. 

Keskeisiä tunnuslukuja

Konserni, tuhatta euroa

1.1.-31.12.2021

1.1.-31.12.2020

Liikevaihto

44 353

26 529

Liikevoitto

7 609

5 849

Oikaistu liikevoitto

10 788

6 790

Oikaistu liikevoitto liikevaihdosta, %

24,3 %

25,6 %

Oikaistu oman pääoman tuotto, %

33,2 %

28,1 %

Myytyjen asuntojen lukumäärä, kpl

545

303

Oikaistuissa luvuissa on huomioitu arvonkorotukset. Pääosa arvonkorotuksista on jalostustoiminnan tuomaa arvonnousua Yhtiön omalle taseelle siirretyissä vuokrauskohteissa.

Sijoitusasunnot.com tiedottaa mahdollisen listautumisen ja listautumisannin toteutuksesta selvitystyön valmistuttua. Selvitystyössä Yhtiön taloudellisena ja oikeudellisena neuvonantajana toimii Ernst & Young Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sijoitusasunnot.com Group Oyj

Henri Neuvonen, toimitusjohtaja
puh. 0400 778 146
sähköposti: henri.neuvonen@sijoitusasunnot.com

Tietoja julkaisijasta

Sijoitusasunnot.com Group Oyj
Sijoitusasunnot.com Group Oyj
Hannikaisenkatu 20
40100 Jyväskylä

https://sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com Group lyhyesti

Sijoitusasunnot.com on valtakunnallisesti toimiva kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö. Visionamme on olla alamme suunnannäyttäjä ja asuntosijoittajan tärkein kumppani. Ydinliiketoimintaamme on ostaa kokonaisia vanhoja korjausvelallisia kerrostaloja ja myydä ne eteenpäin sijoittajille joko sellaisenaan tai saneerattuna. Lisäksi meillä on omassa taseessa portfolio asuin- sekä teollisuuskiinteistöjä. Harjoitamme myös sijoitusasuntoihin erikoistunutta kiinteistövälitystoimintaa omistamamme Kauppa Käy LKV:n kautta. 

Vuonna 2021 Sijoitusasunnot.comin liikevaihto oli 44 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee 34 henkilöä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.