Administer Oyj

Sillalle uusi merkittävä asiakkuus palkkahallinnon ulkoistuksessa

Jaa
Administer Oyj - Lehdistötiedote 31.1.2023 klo 14.30

Administer-konserniin kuuluva palkka- ja HR-palvelujen asiantuntijayhtiö Silta Oy on saanut uuden merkittävän energiatoimialan asiakkuuden. Monivuotisen, yli 2 milj. euron sopimuksen myötä Silta tarjoaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen ulkoistetun palkkapalvelun ja työajan hallinnan.   

Kumppanuuden myötä asiakkaan palkka- ja ajanhallintajärjestelmät korvataan moderneilla palkka- ja ajanhallintaratkaisuilla. Valitsemalla asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan järjestelmäkokonaisuuden Silta huolehtii siitä, että palkkaprosessi kokonaisuutena työaikaleimauksista palkanmaksuun sujuu tehokkaasti ja virheettömästi. Silta tuo yhteen Suomen suurimman palkkapalveluyhtiön laajan asiantuntemuksen ja modernin teknologian mahdollisuudet.

”Meillä Administer-konsernissa on vahva energiasektorin toimialatuntemus useiden isojen asiakkuuksien myötä ja olemme erittäin ylpeitä ja iloisia uudesta energia-alan asiakkaasta. Palkka- ja taloushallinnon ostaminen palveluna on jatkuva kasvutrendi, ja tärkeimmiksi laatukriteereiksi kyselyissä on noussut osaaminen, palvelun laatu ja sujuva yhteistyö. Näihin me Sillassa panostamme jatkossakin varmistaaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen”, sanoo Silta Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Herranen.

Silta Oy on osa Administer-konsernia, joka listautui Helsingin pörssiin vuoden 2021 lopussa. Konserni koostuu seitsemästä asiantuntijayrityksestä: Silta Oy tarjoaa palkkahallinnon ja henkilöstöhallinnon palveluja suurille ja keskisuurille yrityksille, Administer Oyj tarjoaa moderneja digitaalisen taloushallinnon palveluita, Adner Oy on keskittynyt suurasiakkaiden talousprosesseihin, Kuntalaskenta Oy palvelee erityisesti kuntia ja yhteisöjä, EmCe Solution Partner Oy tuottaa talous- ja palkkahallinnon ohjelmistopalveluja, Econia Oy tarjoaa taloushallintopalveluja sekä kansainvälisiä asiantuntijapalveluita ja Yrittäjän Polku Oy tarjoaa kevytyrittäjäpalveluita. Konserni työllistää tänään yli 700 taloushallinnon ammattilaista ja toimii koko Suomessa sekä Tukholmassa ja Tallinnassa.

Lisätietoja:

Kimmo Herranen
Toimitusjohtaja
Silta Oy
kimmo.herranen@silta.fi
+358 50 560 6322

Tietoja julkaisijasta

Administer Oyj
Administer Oyj
Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Administer Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme