Uudenmaan ELY-keskus

Sillankorjaustöistä muutoksia valtatien 7 liikenteelle Suomenkylän sillan kohdalla

Jaa

Kesäkuussa (viikolla 26) käynnistyvä Suomenkylän sillan peruskorjaus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin valtatiellä 7 Porvoon lähistöllä Helsingin suuntaan ajettaessa. Sillan korjaustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan marraskuun loppuun mennessä.

Suomenkylän silta.
Suomenkylän silta.

Porvoon lähistöllä sijaitsevan Suomenkylän sillan peruskorjaus aloitetaan kesäkuussa (vk 26) 2021. Sillan vesieristeet, kaiteet, maatuen liikuntalaakerit uusitaan, reunapalkit kunnostetaan ja päällysteet uusitaan. Työt ajoradalla valmistuvat marraskuussa 2021.

Sillan korjauksen ajaksi liikenne siirretään kiertotielle viereiselle sillalle, jossa käytössä on kaksi kaistaa molempiin suuntiin, joiden leveydet ovat 3 ja 3,5 metriä.

Karttalinkki siltapaikalle: Suomenkylän silta 

Työn rakennuttajana toimii ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Destia Oy ja urakan valvonnasta vastaa Rakennuttajatoimisto HTJ Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Timo Repo, ELY-keskus, puh. 0295 021 338
Työmaapäällikkö Olli-Pekka Angeria, Destia Oy, puh. 040 540 5899
Valvontakonsultti Timo Kanto, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, puh. 050 512 5950

Kuvat

Suomenkylän silta.
Suomenkylän silta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme