720°

Sisäilma-analysointiin erikoistunut 720 Degrees laittaa hyvän kiertoon: 10 000 eurolle etsitään hyväntekeväisyyskohdetta

Jaa

Sisäympäristön analytiikkaan erikoistunut 720 Degrees Oy vastaanotti 20 000 euron apurahan ja laittoi hyvän saman tien kiertämään. Kasvuyritys lahjoitti jo puolet Lastenklinikan Kummit ry:lle ja etsii toiselle puolelle nyt sijoituskohdetta.

720 Degrees Oy sai marraskuun puolessa välissä 20 000 euron apurahan Teknologiasta Tuotteiksi -säätiöltä. Apurahan myöntänyt raati katsoi, että 720 Degrees edistää digitaalisilla ratkaisuillaan terveellistä sisäilmaa ja loppukäyttäjien hyvinvointia rakennuksissa, ja että sillä on hyvät mahdollisuudet kansainvälistyä. 20 000 euroa on paljon rahaa, ja sillä voi tehdä paljon hyvää.

”Kasvuyrittäjä tietää, että oma missio on yksi parhaimpia sijoituskohteita, mutta palkinnoilla ja tuilla ei rakenneta kassavirtaa samalla tavalla. Tästä syystä haluamme toimia muille kasvuyrittäjille esimerkkinä ja jakaa palkinnon eteenpäin ”, sanoo apurahan vastaanottanut 720 Degreesin operatiivinen johtaja Rick Aller.

Lastenklinikan Kummit valikoitui hyväntekeväisyyskohteeksi, koska se kolmannen sektorin toimijana täydentää omalta osaltaan yhteiskunnan tukiverkkoa.

”Toki valtion pitäisi huolehtia yhteiskunnassa kaikista ihmisistä, mutta tietyissä tapauksissa hyväntekeväisyysjärjestöjen ja -yhdistyksien tekemät paikkaukset turvaverkossa ovat todella tarpeen. Esimerkiksi Lastenklinikoiden Kummit auttavat, kun lapsen vakava sairastuminen alentaa vanhemman työkykyä”, Aller sanoo.

Koeteltu ratkaisu ilmaiseksi käyttöön – ehdota kohdetta!

720 Degreesin tekoälyä hyödyntävä analytiikkaratkaisu on käytössä jo yli 200 rakennuksessa. Se havaitsee sisäilmasta poikkeamat ja kerää lisäksi käyttäjien palautteen digitaalisesti. Analysoituja kiinteistöjä voidaan vertailla olosuhdedatan ja tilasta annetun palautteen perusteella. Vertailutieto auttaa tekemään laadukkaampia päätöksiä sisäympäristön kehittämiseksi.

”Haluamme tarjota ratkaisuamme ja osaamistamme ilmaiseksi käyttöön jollekin taholle, jolle sisäympäristön valvonta voisi tuoda erityisen paljon lisäarvoa, mutta jolla ei välttämättä ole varaa panostaa siihen”, Aller sanoo.

”Toivomme, että tällaisia kohteita edustavat tahot olisivat meihin yhteydessä niin voisimme keskustella yhteistyöstä. Ja tietysti jos tietää jonkun, jolle ratkaisumme olisi tarpeellinen, olemme kiitollisia vinkeistä”, hän jatkaa.

Lisätietoja:

Rick Aller, operatiivinen johtaja, puh. 040 822 7580, rick@720.io

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

720°
720°
Kuortaneenkatu 2
00510 Helsinki

040 969 2770http://www.720.fi

720 Degrees on suomalainen sisäilmavalvontaan keskittynyt yritys, jonka mukaan kaikilla on oikeus hengittää terveellistä sisäilmaa. 720° mittaa ja analysoi asiakkaidensa sisäilman laatua, muun muassa hiukkasia, VOC-päästöjä, ilmankosteutta, lämpötilaa, hiilidioksidia sekä melutasoja pysyvällä mittausmenetelmällä.www.720.io

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta 720°

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme