Skanska Oy

Skanska toteuttaa Ylöjärvelle uuden Prisman

Jaa
Skanska ja Pirkanmaan Osuuskauppa ovat allekirjoittaneet sopimuksen Ylöjärven S-Marketin saneerauksesta ja laajennuksesta Ylöjärven uudeksi Prismaksi.

Ylöjärven S-Marketin sisätilat saneerataan kattavasti ja julkisivut verhoillaan ja käsitellään osittain. Lisäksi rakennetaan kaksikerroksinen laajennusosa, jolloin kokonaisuudesta tulee uusi Ylöjärven Prisma.

Laajennuksen myötä uuden Ylöjärven Prisman kokonaispinta-ala on noin 15 000 bruttoneliömetriä. Laajennusosan kellarikerrokseen rakennetaan parkkihalli, johon tulee 168 uutta autopaikkaa.

Työt käynnistyvät helmi-maaliskuussa ja valmistuvat syksyllä 2024.

”Prismaa on odotettu Ylöjärvelle pitkään. On hienoa, että rakentaminen saadaan vihdoin käyntiin. Syksyllä 2024 ylöjärveläisiä palvelee hypermarket, joka tarjoaa markkinan edullisimman ruokakorin sekä muita arjen palveluita ja ravintoloita”, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan Prisma-ketjujohtaja Karlos Kotkas.

”Ylöjärven Prisman saneeraus- ja laajennusurakka on meille mieluinen hanke. Kauppa on auki koko projektin ajan, ja pyrimme työskentelemään niin, että häiriö henkilöstölle ja asiakkaille olisi mahdollisimman pieni. Olemme aiemmin toteuttaneet Pirkanmaan Osuuskaupalle Kalevan Prisman muutostyöurakan vuonna 2017”, sanoo tulosyksikön johtaja Perttu Pitkälä Skanskasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Skanska Talonrakennus Oy, tulosyksikön johtaja Perttu Pitkälä, puh. 040 571 2799, perttu.pitkala[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Pilvimaari Strömberg, puh. 040 519 4787, pilvimaari.stromberg[at]skanska.fi


Pirkanmaan Osuuskauppa, Prisma-ketjujohtaja Karlos Kotkas, puh. 010 767 2520, karlos.kotkas[at]sok.fi

Tietoja julkaisijasta

Skanska Oy
Skanska Oy
PL 114
00101 Helsinki

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme valituilla kotimarkkina-alueilla Pohjoismaissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä asiakkaidemme ja monimuotoisten tiimiemme kanssa luomme innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja, jotka edistävät terveellistä elämää yli sukupolvien. Suomessa toimintamme kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen. Skanska työllisti vuoden 2021 lopussa 2 167 henkilöä Suomessa.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Skanska Oy

Ruskeasuolle nousevan raitiovaunu- ja bussivarikon rakentaminen on pitkällä27.4.2023 10:30:00 EEST | Tiedote

Ruskeasuon raitiovaunu- ja bussivarikon runko on valmistunut ja rakennus noussut harjakorkeuteen. Alkuvuonna 2024 valmistuva raitiovaunuvarikko tulee olemaan Helsingin raitioliikenteen päävarikko Koskelan varikon ohella, minkä lisäksi varikkoalue palvelee Helsingin seudun liikenteen bussivarikkona. Varikon tilaaja on Kaupunkiliikenne Oy:n tytäryhtiö Ruskeasuon Varikkokiinteistö Oy ja pääurakoitsija on Skanska.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme