Huoneistokeskus

SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistävät voimansa – Huoneistokeskus kasvaa valtakunnallisesti

Jaa

SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus yhdistävät voimansa 1.9.2020 Huoneistokeskus-brändin alle. Yhdistymisen myötä Huoneistokeskus on entistäkin vahvempi toimija kiinteistönvälitysmarkkinoilla ja tarjoaa asiakkailleen välityspalveluita kattavasti eri puolilla Suomea. SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus kuuluvat molemmat Realia Group -konserniin.

Huoneistokeskus on yksi välitysalan vanhimpia ja arvostetuimpia brändejä, joka on tunnettu erityisesti ammattitaitoisista välittäjistään. SKV Kiinteistönvälityksen ja Huoneistokeskuksen yhdistyminen tekee Huoneistokeskuksesta entistä vahvemman toimijan kiinteistönvälitysmarkkinoilla.

”Näemme, että brändien yhdistymisen myötä pystymme palvelemaan suomalaisia kodinvaihtajia entistä paremmin ympäri Suomen sekä samalla tarjoamaan välittäjillemme nykyaikaisia työkaluja. Brändien nykyisissä toimintapaikkakunnissa ei ole päällekkäisyyksiä, joten yhdistymisen myötä Huoneistokeskuksen valtakunnallinen läsnäolo ja paikallinen asiantuntijuus kasvavat huomattavasti. Kun yhdistämme panostuksemme yhden brändin taakse, yksi plus yksi tulee olemaan enemmän kuin kaksi”, Realia Groupin toimitusjohtaja Kari Virta sanoo.

Muutoksia Huoneistokeskuksen johdossa

Samaan aikaan brändien yhdistymisen kanssa molempia yrityksiä liiketoimintajohtajana ansiokkaasti luotsannut Anu-Elina Hintsa siirtyy uusiin tehtäviin Realia Group -konsernin ulkopuolelle. Huoneistokeskuksen vetovastuun ottaa 1.9.2020 alkaen Huoneistokeskuksen hallituksen puheenjohtaja sekä Huoneistokeskuksen emoyhtiö Realia Groupin toimitusjohtaja Kari Virta.

”Kiinteistönvälitysala kehittyy tällä hetkellä voimakkaasti ja haluamme olla viemässä alan kehitystä eteenpäin. Aiempaa isompana toimijana meillä on entistä paremmat mahdollisuudet uudistaa alaa. Asiantuntijuus ja luotettavuus, jotka liittyvät Huoneistokeskuksen brändiin olennaisesti, ovat niitä asioita, joita haluamme edistää jatkossakin”, Virta jatkaa.

”Kiitän Anu-Elinaa lämpimästi hänen pitkäaikaisesta sitoutumisestaan Realia Groupiin sekä kiinteistönvälitysliiketoimintamme kehittämisestä. Toivotan hänelle menestystä hänen uusiin tehtäviinsä”, Virta sanoo.

Lisätietoa:

Kari Virta, kari.virta@realia.fi, 040 751 1853

Anu-Elina Hintsa, Anu-Elina.Hintsa@realia.fi, 050 482 3807

Tietoja julkaisijasta

Huoneistokeskus
Huoneistokeskus
Valimotie 9
00380 Helsinki

http://www.huoneistokeskus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Huoneistokeskus

Marina Salenius nimitetty Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtajaksi17.11.2020 13:06:42 EETTiedote

KTM, LKV Marina Salenius on nimitetty Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtajaksi 1.1.2021 alkaen. Marina Saleniuksella on 16 vuoden kokemus ja menestykäs ura kiinteistönvälityksessä ja hän tuntee alan ja sen toimijat erittäin hyvin. Viimeksi hän on toiminut Kiinteistömaailman varatoimitusjohtajana ja talousjohtajana. Huoneistokeskuksen nykyinen liiketoimintajohtaja Kari Virta jatkaa työtään Huoneistokeskuksen emoyhtiö Realia Groupin toimitusjohtajana.

Asuntomarkkinakatsaus elokuu 2020: Heinäkuu oli koko maan tasolla tarkasteltuna edellisvuotta vilkkaampi kauppakuukausi21.8.2020 09:13:50 EESTTiedote

Heinäkuussa vanhojen* asuntojen kauppamäärät kasvoivat 1,8 % viime vuoden heinäkuuhun verrattuna. Helsingissä, Espoossa ja Joensuussa kauppamäärät kasvoivat edellisvuoteen verrattuna merkittävästi: Helsingissä 11,7 %, Espoossa 17,5 % ja Joensuussa 18,9 %. Arvoasuntojen** kauppamäärät ovat nousseet viimeisen viiden vuoden aikana merkittävästi pääkaupunkiseudulla, kun verrataan viimeisen 12 kuukauden kauppamääriä viiden vuoden takaiseen vastaavaan ajanjaksoon***.