Kotipizza Group Oyj

Social Burgerjoint -ravintola avataan Helsingin keskustaan

Jaa

Social Burgerjoint -ketjun toinen ravintola avautuu Helsingin keskustassa loppukeväästä 2018. Social Burgerjoint -konseptin ytimessä ovat korkealaatuiset ja kohtuuhintaiset hampurilaiset, vastuullisesti tuotetut raaka-aineet sekä rento ravintolaympäristö.

Toinen Social Burgerjoint -ravintola avataan Helsingin keskustassa sijaitsevan City Center -kauppakeskuksen toisen kerroksen ravintola-alueelle. Ensimmäinen Social Burgerjoint ravintola on toiminut Helsingin Sörnäisissä tammikuusta 2017 lähtien.

Social Burgerjoint -konseptin pohjana ovat vastuullisesti tuotetuista, laadukkaista raaka-aineista käsityönä tehdyt hampurilaiset, jotka paistetaan mibrasa-puuhiiligrillissä. Ravintolaympäristö on saanut vaikutteita pohjoisamerikkalaisista burgerravintoloista ja se poikkeaa perinteisistä ketjuravintoloista. Ruokalistalla on useita kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.

Social Burgerjointin ravintoloitsijoina toimivat Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Mika Tuomonen tunnetaan vuoden 2012 MasterChef Suomi -kokkikilpailun voittajana.

”Toinen ravintola on tärkeä askel Social Burgerin rakentamisessa Suomen ensimmäiseksi valtakunnalliseksi premium-luokan burgerketjuksi. Helsingin keskustassa tuomme maan maukkaimmat burgerit kaikkien saataville”, Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Mika Tuomonen sanoo.

Kotipizza Group osti enemmistön Social Burgerjointista marraskuussa 2017. Social Burgerjoint aiotaan laajentaa valtakunnalliseksi ketjuksi. Vuoden 2018 aikana on määrä avata Helsingin keskustassa ja Sörnäisissä sijaitsevien ravintoloiden lisäksi kaksi muuta ravintolaa, joista toinen avataan Redi-kauppakeskukseen Helsingin Kalasatamassa. Social Burgerjointiin kuuluu myös Social Food -ruokarekka, joka toimii eri tapahtumissa.

Social Burgerjointin verkkosivut löytyvät osoitteesta www.burgerjoint.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Luova johtaja ja The Burgermeister Mika Tuomonen, The Social Burger Joint Oy
pikkis@burgerjoint.fi, 044 275 1336

Operatiivinen johtaja ja Commander-in-Beef Herkko Volanen, The Social Burger Joint Oy
herkko@burgerjoint.fi, 045 111 7920

Toimitusjohtaja Tommi Tervanen, Kotipizza Group
tommi.tervanen@kotipizzagroup.com, 0207 716 743

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group Oyj
Verkkosaarenkatu 5
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group on erikoistunut fast casual -ravintolakonseptien kehittämiseen ja niiden toiminnan laajentamiseen franchising-toimintamallin pohjalta. Kotipizza Groupiin kuuluu Kotipizza Oyj, joka hallinnoi Pohjoismaiden suurinta pizzaketjua Kotipizzaa. Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2017 lopussa 266 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2017 oli 106,3 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Suomen Kotipizza-ravintoloista on franchising-toimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchising-yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja

Kotipizza Groupiin kuuluvat lisäksi hankinta- ja logistiikkayritys Helsinki Foodstock Oy, vuonna 2015 avattua meksikolaistyyppistä ravintolaketjua Chalupaa operoiva Chalupa Oy sekä marraskuussa 2017 ostettu The Social Burger Joint Oy, joka hallinnoi Social Burgerjoint -ravintolaa ja Social Food -ruokarekkaa. Tilikaudella 2017 Helsinki Foodstockin liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja Chalupa-ketjun ravintoloiden myynti 1,86 miljoonaa euroa. Kotipizza Group -konsernin liikevaihto samalla ajanjaksolla oli 79,9 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 8,52 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oyj

Kotipizza Group luopuu Chalupa-konseptista15.1.2020 14:00:00 EETTiedote

Kotipizza Group on myynyt Chalupa-konseptin ja -brändin ketjun Think Drinks Oy:lle, jonka omistajiin kuuluu Amin Gharagozlu, toinen ketjun perustajista. Meksikolaistyylinen Chalupa-ketju on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Ketjuun kuuluu tällä hetkellä kymmenen ravintolaa. Think Drinks Oy neuvottelee ravintoloiden jatkosta ketjun franchisingyrittäjien kanssa. ”Jatkamme home of brands -strategiamme toteuttamista Kotipizza-ketjun ja Social Burgerjoint -konseptin kanssa”, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme