SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

SOK:n hallitus vuodelle 2020 on valittu

Jaa

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan hallintoneuvosto on valinnut SOK:n hallituksen vuodelle 2020. Hallituksen kokoonpano on sama kuin vuonna 2019.

– Hallituksen jäsenillä on vahvaa liiketoimintaosaamista ja tulevaisuusorientoitunutta näkemystä. Valittu kokoonpano auttaa koko ryhmäämme kehittymään keskellä kaupan alan kiihtyvää murrosta, kertoo SOK:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Pikkarainen

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä. Varapuheenjohtajana jatkaa Varuboden-Oslan toimitusjohtaja Hannu Krook.

SOK:n hallitus 2020:

  • Taavi Heikkilä, pääjohtaja, SOK, puheenjohtaja
  • Hannu Krook, toimitusjohtaja, Varuboden-Osla, varapuheenjohtaja
  • Kim Biskop, toimitusjohtaja, Osuuskauppa KPO
  • Nermin Hairedin, KTM, hallitusammattilainen
  • Rita Järventie-Thesleff, professori, Aalto University School of Business
  • Juha Kivelä, toimitusjohtaja, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
  • Veli-Matti Liimatainen, toimitusjohtaja, HOK-Elanto
  • Kimmo Simberg, toimitusjohtaja, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
  • Olli Vormisto, toimitusjohtaja, Osuuskauppa Hämeenmaa

Lisätietoja:

SOK:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Pikkarainen, p. 044 7884087

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu 19 alueosuuskaupasta, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) sekä niiden tytäryhtiöistä. Osuuskauppojen jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n.

S-ryhmän keskeiset liiketoiminta-alueet ovat marketkauppa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, rautakauppa sekä rahoituspalvelut. S-ryhmän vähittäismyynti oli vuonna 2018 noin 11,5 miljardia euroa, ja se oli suurin yksityinen työllistäjä Suomessa yli 38 000 työntekijällään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Mielenterveystyöllä S-ryhmässä poikkeuksellisen lupaavia tuloksia – ”Työnantajilta vaaditaan kokonaisvaltaista otetta ja tabujen purkua”22.1.2020 10:01:07 EETTiedote

Mielenterveyden oireet ja niiden vuoksi lisääntyvät työkyvyttömyyseläkkeet ovat kasvava haaste työelämälle. S-ryhmässä tehty kehitystyö osoittaa, että ilmiötä tulee tarkastella kokonaisvaltaisesti. Mielenterveyden ongelmat linkittyvät usein moniin elämän osa-alueisiin kuten elintapoihin, elämäntilanteeseen ja elämänhallintaan. Työkulttuurilla ja esimiehillä on erityisen iso vaikutus. S-ryhmän Nuori Mieli Työssä -ohjelmassa kehitetyllä Mielen tuki -mallilla on saatu lupaavia tuloksia.

Herkullinen bliniateria kruunaa talvipäivän. Helsinkiläisbistro Manussa blinit nautitaan rennossa tunnelmassa.13.1.2020 09:00:00 EETTiedote

Blinisesongin käynnistyminen heti tammikuun alussa tarjoaa herkullisen makumatkan talven ruokakauteen. Blinejä paistetaan sesonkia juhlistavissa S-ryhmän ravintoloissa jälleen 8. tammikuuta alkaen. Helsinkiläisessä Original Sokos Hotel Presidentissä sijaitsevan Bistro Manun keittiömestari Janne Tihtonen suosittelee blinejä niin arkeen kuin juhlaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme