SOL YhtiötSOL YhtiötSOL Yhtiöt

SOL laajenee yritysostolla Ruotsissa

Jaa

SOL-konserniin kuuluva Solreneriet AB on ostanut Ruotsissa toimivan kiinteistö- ja toimitilapalveluita tarjoavan DS Facility Managementin osakekannan. Kauppa on osa strategian mukaista laajenemista ja palveluiden kattavuuden parantamista. Yrityskaupalla SOL vahvistaa siivous-, kiinteistö- ja toimitilapalveluiden tarjontaa Ruotsissa.

Tina Wessman Hellstadius jatkaa yhtiön toimitusjohtajana, ja DSFM:n omistaja ja perustaja David Ståhl siirtyy varatoimitusjohtajaksi ja kaupalliseksi johtajaksi. Yrityskaupan yhteydessä Solrenerietin nimi muuttuu SOL Facility Services AB:ksi.

SOL:lla on laaja kokemus laivojen, lentokoneiden, julkisen liikenteen ja prosessiteollisuuden siivouksesta sekä erilaisten pintojen mainosasennuksista ja folioinneista. Viime aikoina myös toimisto- ja hotellisiivous on kasvanut merkittäväksi osaksi liiketoimintaa Ruotsissa.

–   Yrityskaupan myötä voimme jatkossa tarjota asiakkaille entistä kattavammin siivous- toimitila- ja kiinteistöpalveluita. Täydennämme ja vahvistamme toisiamme hyvällä tavalla. Kauppa mahdollistaa myös toimintamme laajenemisen Ruotsissa, iloitsee SOL Facility Service:in toimitusjohtaja Tina Wessman.

DSFM on perustettu 2012 ja kasvu on ollut voimakasta koko sen olemassaolon ajan. Yrityksen vahvaa osaamista ovat erilaisten toimitila- ja kiinteistöpalveluiden tarjoaminen. SOL Facility Services -yrityksen uusi varatoimitusjohtaja ja kaupallinen johtaja David Ståhl on erittäin tyytyväinen, että kehitykselle löytyi laadukas ja osaava jatkaja.

–   Yhdessä meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaille entistä kattavampia palvelukokonaisuuksia.

DSFM:n työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä SOL Facility Services:lle ja yhdistymisen jälkeen henkilöstömäärä kasvaa 700 henkilöön.

 SOL Palvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja perheyrityksen toinen yrittäjä Juhapekka Joronen on tyytyväinen nyt tehtyyn yrityskauppaan. 

–   Suurten haasteiden jälkeen meillä on Ruotsissa toimiva organisaatio ja kattava palveluvalikoima. Ruotsin markkinoille on ominaista tiukat marginaalit, mikä edellyttää suurta volyymiä. Nyt meillä on valmius voimakkaaseen kasvuun, toteaa Joronen tyytyväisenä.

Yhteyshenkilöt

Tina Wessman Hellstadius, Vd, SOL Facility Services

T: +46 702 683 118 E: tina.hellstadius@sol.se

David Ståhl, vice Vd kommersiell chef, SOL Facility Services

T: +46 8 442 53 00 E: david.stahl@sol.se

Juhapekka JoronenHallituksen puheenjohtaja, SOL Palvelut Oy

Juhapekka Joronen on SOL Palveluiden hallituksen puheenjohtaja ja perheyhtiön toinen yrittäjä. Kiinteistötyönantajat ry hallituksen jäsen.

Puh:+358400733916juhapekka.joronen@sol.fi

Tietoja julkaisijasta

SOL Yhtiöt
SOL Yhtiöt
Vanha talvitie 19 A
00580 HELSINKI

0205 705 (vaihde)https://www.sol.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOL Yhtiöt

SOLin ukrainalaisten työntekijöiden perheenjäsenten ja sukulaisten sotaa paenneiden kotouttaminen Suomeen on sujunut hyvin29.4.2022 08:30:00 EEST | Tiedote

– Sodan sytyttyä halusimme auttaa ukrainalaisia työntekijöitämme saamaan perheitään ja sukulaisiaan turvallisesti Suomeen. Otimme välittömästä yhteyttä ukrainalaisiin työntekijöihimme, joita meillä on 53 Suomessa, 20 Tanskassa ja Ruotsissa. Perustamamme työryhmä on nyt auttanut monin eri tavoin sodan jaloista paenneita ukrainalaisia. Seitsemän perhettä on avustuksellamme muuttanut Suomeen ja aloittavat arkea uudessa ympäristössä, kertoo SOL-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Juhapekka Joronen.

Consultor Finland Oy perheyritys SOLin omistukseen17.2.2021 12:30:00 EET | Tiedote

– Tulevaisuuden johtamisessa tarvitaan entistä laajemmin dataa ja tiedon analyysia. Organisaatioiden on menestyäkseen ymmärrettävä ja hyödynnettävä kaikki se tieto, jota niille eri järjestelmistä tarjotaan. Näin sanoo vahvasti kasvava, it-asiantuntijapalveluja tarjoava Consultor Finlandin toimitusjohtaja Markus Andersson. Yritys siirtyi helmikuussa osakekaupoilla kokonaisuudessaan Solemo Oy:n (SOLin) omistukseen. Fiksuihin tulevaisuuden ratkaisuihin keskittyvä Consultor jatkaa toimintaansa osana vahvaa suomalaista perheyritystä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme