Solita

Solita laajenee Ruotsissa - avaa toimiston Malmössä

Jaa
Solita avaa uuden toimiston Malmöhön, ja jatkaa vakaata kasvuaan Juutinrauman eli Öresundin alueella Ruotsissa ja Tanskassa. Alle tunnin päässä Malmöstä, Juutinrauman sillan toisessa päässä Kööpenhaminassa Solita työllistää nyt jo 150 osaajaa. Yhteensä Solita työllistää Ruotsissa 200 it-alan osaajaa.

Solitan uusi Malmön toimisto sijaitsee Västra Hamnenin kauniissa, merellisessä kaupunginosassa. Solitan toimistolla aloittaa työnsä toukokuun lopulla 15 it-alan ammattilaista. Yhtiön tavoite on kasvattaa henkilöstöä 20 työntekijään vuoden loppuun mennessä. 

”Meille on tietysti suuri ilon aihe, että Solitan osaamiselle on riittänyt kysyntää Ruotsissa ja Malmön uusi toimisto vahvistaa jalansijaamme Öresundin alueella. Alueella on paljon potentiaalia ja kasvumme jatkuu myös Tanskassa, joka on laajentunut Solitan toiseksi suurimmaksi markkinaksi. Malmön toimisto tuo mukanaan synenergiaetuja tekemällä meistä houkuttelevamman työnantajan alueella sekä parantaa kykyämme palvella asiakkaitamme laajemmin. Myös Ruotsin markkinalla vahvuutemme on teknologia-, data- ja liiketoimintaosaamisen yhdistäminen vaikuttavien palvelujen ja paremman yhteiskunnan rakentamiseksi”, Solitan toimitusjohtaja Ossi Lindroos kertoo. 

Ruotsin maajohtajana jatkaa Johan Thyblad. Solitalla on Malmön lisäksi toimistot Tukholmassa ja Göteborgissa.

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solitalla on tällä hetkellä 20 toimistoa kuudessa maassa. Yhtiössä työskentelee yli 1700 digitaalisen transformaation ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet strategiseen konsultointiin ja palvelumuotoiluun, ohjelmistokehitykseen, dataan ja analytiikkaan sekä pilvi- ja integraatiopalveluihin.

Solitan asiakkaita ovat Ruotsissa muiden muassa Fortum, Skanska, Skandia ja Allmännytta sekä Tanskassa muun muassa Synoptik, Nordisk Film, XL-BYG ja Vestas.

LUE LISÄÄ

Solitan avoimet työpaikat

Solitan uutiset ja tapahtumat

LISÄTIETOJA

 

Solita, Ossi Lindroos, toimitusjohtaja
p. +358 40 750 7637, ossi.lindroos@solita.fi

Solita AB, Johan Thyblad, maajohtaja
p. +46 706 731 008, johan.thyblad@solita.se

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Solita
Solita
Eteläesplanadi 8
00130 Helsinki

029 1703300http://www.solita.fi

Solita on suomalainen teknologia-, data- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää jo yli 1500 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Saksassa ja Belgiassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Solita

Solitan Digitaalisuus ja hyvinvointi -tutkimus: Suomalaiset uskovat teknologian pelastavan hyvinvointiyhteiskunnan – hoivarobotit herättävät epäilyksiä23.5.2023 06:45:00 EEST | Tiedote

Suomalaisista 64 prosenttia uskoo, että teknologian hyödyntäminen vahvistaa suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Useampi kuin joka toinen suomalainen, 59 %, on valmis luovuttamaan omia terveystietojaan terveydenhuollon viranomaisille yhteisten palveluiden kehittämiseen. Inhimilliset hoivarobotit sen sijaan herättävät suomalaisissa epäilyksiä: vain joka neljäs suomalainen (27 %) antaisi inhimillisiä ominaisuuksia omaavan robotin toimia seuralaisena omalle sukulaiselleen.

Digitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotaloutta26.10.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Solita ja Gaia Consulting loivat yhdessä Suomen Tekstiili & Muoti ry:n ja Teknologiateollisuuden kanssa digitaalisen tuotepassin konseptin, jonka avulla voidaan palvella eri toimialoja ja edistää vihreää siirtymää. Digitaalisen tuotepassin avulla voidaan tulevaisuudessa kerätä tietoa arvoketjun eri vaiheista, kuten tuotteiden valmistamisesta, käytöstä, huollosta ja kierrätyksestä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme