Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Sosiaali- ja terveyslautakunnan ennakkotiedote

Jaa

Lautakunnan kevätkauden viimeinen kokous on tiistaina 18. kesäkuuta klo 16.15. alkaen. Lautakunta käsittelee tässä kokouksessa useita kaupunginhallitukselle annettavia lausuntoja. Lisäksi lautakunta antaa lausunnon talonrakennushankkeiden rakentamisohjelmasta.

Lausuntoehdotuksessa otetaan kantaa esitettyihin sosiaali- ja terveystoimen uudis- ja lisärakennushankkeisiin, korjaushankkeisiin sekä osake- ja vuokrahankkeisiin. Ohjelmaan esitetään myös lisättäväksi neljä uutta hanketta.

”Jatkamme tulevina vuosina määrätietoisesti helsinkiläisten sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamista. Tämän vuoksi haluamme erityisesti edistää niitä hankkeita, jotka tukevat uusien toimintamalliemme käyttöönottoa”, toimialajohtaja Juha Jolkkonen toteaa.

Rakentamisohjelma koskee vuosia 2020 - 2029.

Lisätietoa: arkkitehti Pirjo Sipiläinen, p. 09 310 42256, pirjo.sipilainen@hel.fi

Kokouksen esityslista on sosiaali- ja terveystoimialan verkkosivuilla. Päätöstiedote julkaistaan verkkosivuilla heti kokouksen jälkeen.

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme