Espoon kaupunki - Esbo stad

Sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi 51 hakijaa

Jaa

Sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajan virkaan tuli määräaikaan mennessä 51 hakemusta. Haastatteluihin on kutsuttu kuusi hakijaa: Joel Karjalainen, Timo Koistinen, Tommi Kuukka, Jari Turpeinen sekä kaksi muuta hakijaa, jotka eivät halua nimeään julkisuuteen. Valinnasta päättää perusturvajohtaja Sanna Svahn.

Kehittämisjohtaja vastaa sote-palvelujen kehittämiskokonaisuudesta sekä digitaalisen ja teknologisen potentiaalin hyödyntämisestä kuntalaisten hoidossa ja prosessien hallinnassa. Kehittämisjohtaja on sosiaali- ja terveystoimen johtoryhmän jäsen.

Kehittämisen tulosalueen tehtävänä on vastata sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan ICT-, digi- ja palvelukehityksen kehittämiskokonaisuuksista sekä niiden edistämisestä, seurannasta, ohjauksesta ja raportoinnista. Tulosalue vastaa myös toimialan tietojärjestelmien käytön tuesta sekä yhteistyössä tietohallinnon kanssa järjestelmien ylläpidosta. Tulosalueella työskentelee reilu 20 ammattilaista.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: perusturvajohtaja Sanna Svahn, sanna.svahn@espoo.fi, p. 050 544 6535

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme