Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan ennakkotiedote

Jaa
Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan kokous on tiistaina 11. huhtikuuta klo 16.15. Lautakunta käsittelee muun muassa sopimuspalokunnille vuonna 2023 maksettavia korvauksia.

Lautakunnalle esitetään, että Helsingin sopimuspalokunnille korvataan pelastustoimintaan ja väestönsuojeluun kuuluvien tehtävien hoitamisesta ja valmiuden ylläpidosta sekä onnettomuuksien ehkäisyyn liittyvistä tehtävistä ja turvallisuuskoulutuksista tänä vuonna noin 890 000 euroa. Korvauksia esitetään maksettavaksi 14 sopimuspalokunnalle.

Sopimuspalokunnat ovat palokuntia, jotka ovat tehneet pelastuslaitoksen kanssa sopimuksen pelastuslain mukaisten, pelastustoimeen liittyvien tehtävien hoitamisesta. Sopimuksissa kuvataan muun muassa millaisissa hälytyksissä, millä resursseilla ja millaisilla toimintavalmiusajoilla sopimuspalokunta tukee pelastuslaitoksen toimintaa. Osa sopimuspalokunnista pystyy tuottamaan valmiuden ympäri vuorokauden.

Sopimuspalokunnille esitetyt korvaukset on kuvattu esityslistan liitteenä olevassa taulukossa.

Lisätietoa: vs. pelastusjohtaja Jari Korkiamäki, jari.korkiamaki@hel.fi, p. 09 310 30060.


Kokouksen esityslista liitteineen on sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan verkkosivuilla. Kokouksen päätöstiedote julkaistaan verkkosivuilla heti kokouksen jälkeen.

 

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sotepe

Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille yhteistyöllä ja vahvalla osaamisella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme