Pirkanmaan hyvinvointialue

Sote-luuri palvelee maaliskuusta lähtien arkisin klo 8-16

Jaa
Pirkanmaan hyvinvointialueen muutosvaiheen palveluneuvontaa tarjoavan Sote-luurin aukioloaikaa lyhennetään. Sote-luuri palvelee 1.3.2023 lähtien arkisin kello 8-16. Numero on edelleen 03 384 5050.

Sote-luuriin on viime viikkoina soittanut noin 80-100 asiakasta päivässä. Kello 16-18 välillä on soittanut vain yksittäisiä asiakkaita. Eniten puheluja tulee kello 8-9 ja 11-12. Vastausaika on keskimäärin alle puoli minuuttia.

Sote-luurin chattiä käyttää noin kymmenkunta asiakasta päivittäin. Chatiin pääsee pirha.fi-sivuston alareunassa olevasta vihreästä kuvakkeesta.

Verkkosivustoa kehitetään edelleen

Vuoden alussa kuntien vanhat lankanumerot vaihtuivat uusiin. Muuttuneissa puhelinnumeroissa on soitonsiirto huhtikuun loppuun asti. Sen jälkeen numeroissa on tiedote uusista numeroista.

Verkkosivustolla pirha.fi on saatavilla palvelujen nykyiset uudet numerot ja sivustolla voi käyttää sähköisen asioinnin palveluja.

Kuntapohjaisesti toimivien palvelujen yhteystietojen löytäminen on kuitenkin koettu sivustolla vaikeaksi ja hyvinvointialue on saanut sivustosta paljon palautetta. Sivusto on edelleen keskeneräinen, ja erityisesti sivuston teknisiä ominaisuuksia ja käyttäjäkokemusta kehitetään kevään aikana. Tavoitteena on ottaa kesäkuussa käyttöön sivuston uudistunut versio.

Yhteyshenkilöt

Digitalisaation hankepäällikkö Taru Manner
Puh. 044 422 2019

Tukipalvelujohtaja Pekka Erola
Puh. 050 308 9340

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme