Valtiokonttori

Sotiemme veteraanien hoito- ja kuntoutuspalvelut 1.1.2023 alkaen

Jaa

Valtiokonttori on kilpailuttanut sotainvalidien hoito- ja kuntoutuspalvelut sekä rintamaveteraanien laitoskuntoutuksen 1.1.2023 alkaen. Palvelujen vähimmäisvaatimukset ovat korkeat ja pääpiirteissään samat kuin nykyiselläkin sopimuskaudella. Koska asiakkaiden keski-ikä on korkea, edellytetään erityisen paljon yksilöllisten tarpeiden huomioon ottamista.

Valinnanvapaus

Asiakkaat valitsevat heille sopivimman palveluntuottajan Valtiokonttorin tuella, kuten tähänkin asti. Asiakkaan palvelutarve voi johtaa muullakin kuin asiakkaan omalla alueella toimivan palveluntuottajan valintaan.

Hoitopalveluissa on valittavana 18 ja kuntoutuspalveluissa 26 palveluntuottajaa. Kaikilla palveluntuottajilla ei ole tarjolla kaikkia palveluita. Valtiokonttori korvaa sotainvalideille myös hyvinvointialueiden tuottamaa laitoshoitoa. Ajantasainen luettelo Valtiokonttorin sopimuskumppaneista löytyy kotisivultamme. Luetteloon tästä.

Laitokset, joissa sopimuksen voimassaolo lakkaa

Kaikki Valtiokonttorin nykyiset sopimuskumppanit eivät osallistuneet kilpailutukseen, joten näiden laitosten sopimus Valtiokonttorin kanssa lakkaa vuoden 2022 lopussa. Jos asiakas haluaa jatkaa hoitosuhdetta, on Valtiokonttori yhteydessä laitokseen tämän varmistamiseksi. Asiakkaan ei tarvitse itse ottaa yhteyttä Valtiokonttoriin. Asiakas voi myös halutessaan valita toisen palveluntuottajan.

Niiden kuntoutuslaitosten palvelua, jotka eivät ole Valtiokonttorin sopimuskumppaneita 1.1.2023 lähtien, ei enää vuoden 2022 jälkeen voi käyttää.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Valtiokonttori
Valtiokonttori
PL 14
00054 VALTIOKONTTORI

https://www.valtiokonttori.fi

Valtiokonttori on valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva virasto, joka on perustettu vuonna 1876. Palvelemme valtionhallintoa, kansalaisia, kuntasektoria, yhteisöjä ja yrityksiä.

Valtiokonttori vastaa valtion lainanotosta ja valtionvelan riskienhallinnasta. Hallinnoimme valtion myöntämiä lainoja, korkotukia ja valtiontakauksia. Valtiokonttori vastaa kustannustukien ja sulkemiskorvausten käsittelystä ja maksatuksista koronapandemian vuoksi kärsineille yrityksille. 

Valtiokonttorin tehtäviä ovat lisäksi valtion konsernilaskenta ja taloushallinnon sekä maksuliikkeen ohjaaminen. Tuemme valtion organisaatioita työelämän murroksessa ja edistämme tiedolla johtamista. Kansalaisille myönnämme muun muassa sotilasvamma- ja rikosvahinkokorvauksia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtiokonttori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme