Toimihenkilöliitto ERTO

Sovinto Suomen Kennelliitossa - lähes neljä kuukautta kestänyt lakko päättyy 

Jaa

Toimihenkilöliitto ERTO on tänään hyväksynyt sovinnon Suomen Kennelliiton työriidassa. Sovinnon myötä lähes neljä kuukautta kestänyt lakko päättyy 31.12. Sovinto perustuu valtakunnansovittelijan esitykseen ja on voimassa 31.12.2021 saakka.

Lakko Suomen Kennelliitossa alkoi 2.9. Lakkoa edelsivät pitkät neuvottelut uudesta työehtosopimuksesta.  

- Olen tyytyväinen, että pitkä ja kaikille osapuolille raskas lakko päättyy. Vuosi 2021 tulee olemaan Kennelliitossa työyhteisön kehittämistä. Henkilöstö on vahvasti sitoutunut avoimeen, arvostavaan ja osallistavaan työyhteisön kehittämiseen. Sovinto luo kehittämistyölle hyvän pohjan, sanoo ERTOn puheenjohtaja Juri Aaltonen. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja Juri Aaltonen
040 553 8536
juri.aaltonen@erto.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Toimihenkilöliitto ERTO
Toimihenkilöliitto ERTO
Asemamiehenkatu 4
00520 Helsinki

09 613 231http://www.erto.fi

Toimihenkilöliitto ERTO on yksityisen palvelusektorin asiantuntijatehtävissä työskentelevien ammattiliitto. ERTOn noin 15 000 jäsentä edustavat muun muassa seuraavia aloja: logistiikka, markkinointiviestintä, digimedia, sosiaali- ja terveysala, henkilöstöpalveluala, tietotekniikan palvelut, matkailu-, liikunta- ja kulttuuripalvelut sekä taloushallinto. ERTO on osa Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:ta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Toimihenkilöliitto ERTO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme