Vaasan kaupunki - Vasa stad

Språkbadsundervisningen inom småbarnspedagogik har lediga platser

Dela

Det finns lediga platser i språkbadsundervisningen på svenska inom Vasa stads småbarnspedagogik. Efter att den egentliga ansökningstiden har gått ut så finns det ännu 20 lediga platser till språkbadsundervisningen för barn födda 2016. Undervisningen börjar i augusti och ansökningstiden är 1–9.3.2021.

Den elektroniska ansökningsblanketten och tilläggsuppgifter finns på adressen www.vaasa.fi/sv/svenskt-sprakbad-i-smabarnspedagogiken. Ansökningen är öppen 1.3 kl. 8.00 – 9.3 kl. 17.00.

I augusti 2021 börjar språkbadsundervisningen inom småbarnspedagogik i Inkerinpuiston päiväkoti och Huvikummun päiväkoti. Språkbadet i svenska inleds vid fem års ålder och fortgår under hela den grundläggande utbildningen. Syftet är att erbjuda barn med finska som modersmål en möjlighet att få starka kunskaper i svenska.

I språkbadet använder lärarna och barnskötarna inom småbarnspedagogiken svenska som undervisningsspråk, och barnen kan använda både finska och svenska.

Kontakter

Minna Herttua-Niemi, daghemsföreståndare för Huvikummun päiväkoti, tfn 040 765 5769, minna.herttua-niemi@edu.vaasa.fi

Heli Kemppi, daghemsföreståndare för Inkerinpuiston päiväkoti, tfn 0400 914 456, heli.kemppi@edu.vaasa.fi

Maria Karvonen, servicechef, tfn 050 325 4821, maria.karvonen@edu.vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum