Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO juhlisti Lohjalla järjestettyjä asuntomessuja arpomalla täyssähköauton

Jaa

SSO juhlisti Lohjalla järjestettyjä asuntomessuja ja toteutti messujen aikaan autoarvonnan, jonka pääpalkinto oli yli 40 000 euron arvoinen täyssähköauto. Auto luovutettiin iloiselle voittajalle perjantaina 20.8.2021.

Osuuskaupan tuotot palautetaan aina paikallisille, kotiseudun ja ihmisten hyväksi. Käytännössä siis jokainen ostos omasta osuuskaupasta palautuu paikallisen elinvoimaisuuden kehittämiseen. Sama ajatus kotiseudun elinvoimaisuudesta on asuntomessujen taustalla. ”Ajattelimme omalta osaltamme osoittaa arvostuksemme Lohjan eteen tehtyä hienoa PR-työtä kohtaan ja päätimme arpoa Lohjalla toimipaikoissamme asioineiden kesken upean täyssähköauton”, SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.

Asuntomessujen tämän vuotinen teema kietoutui ilmastoystävällisyyden ympärille. S-ryhmä ja samoin SSO:lla on niin ikään kunnianhimoiset ilmastotavoitteet: S-ryhmä aikoo olla ensimmäisenä suomalaisyrityksenä hiilinegatiivinen jo vuonna 2025 ja sen saavuttamiseksi tehdään aktiivisesti töitä. 

”Teemme päivittäin töitä paremman huomisen puolesta ja osuustoiminnallisena yrityksenä otamme toiminnassamme mukaan myös asiakkaat. Arvontalipukkeissa kysyttiinkin myös asiakkaiden ekotekoja. Saimme monia hienoja vastauksia ruokahävikin pienentämisestä työmatkapyöräilyyn ja lähiruuasta muovin käytön vähentämiseen”, luettelee Finér.

”Meillä kauppana on myös iso vastuu ja esimerkiksi Kauppakeskus Lohessa kylmäkalusteiden jäähdyttämiseen käytetään auringon lämpöä, parkkihallista löytyy autoille sähkölatauspaikkoja ja onhan itse kauppakeskus S-ryhmän ensimmäinen hiilinegatiivinen kiinteistö. Tänään SSO:n latauspisteet saavat yhden uuden käyttäjän”, iloitsee Finér.

Arvontaan sai osallistua palauttamalla lipukkeen 9.7-8.8. Lohjan Prismassa, ABC:lla tai kauppakeskus Lohessa. Arvonta suoritettiin maanantaina 9.8.2021. Arpaonni suosi lohjalaista Tarjaa: ”Vaikea tätä on vieläkään uskoa todeksi. Olen pitkään toivonut sähköpyörää, mutta sehän vaihtuikin nyt suoraan sähköautoksi”, nauraa Tarja.

Pääpalkintona ollut 42 300 euron arvoinen Hyundai IONIQ electric sähköauto lähti perjantaina uuden omistajansa matkaan. 

Perjantaina Kauppakeskus Lohessa sijaitsevassa Hyundai Showroomissa saa ennakkoon Suomen ensi-iltansa myös uusi Hyundai IONIQ5 sähköauto, joka on varmasti yksi tämän vuoden puhutuimmista sähköautouutuuksista. Uusi malli lanseerataan virallisesti nimittäin vasta 4.9.2021. Lohessa se on esillä elokuun loppuun saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, 040 540 2006

PP-auto Oy:n toimitusjohtaja Petteri Heiskanen, p. 044 050 3403

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO:n hyväntekeväisyyskampanja ylitti kaikki odotukset ennakoitua nopeammin – SSO lahjoittaa terveellistä ruokaa paikallisille vähävaraisille perheille yhdessä Vennerin ja asiakasomistajien kanssa yli 10 000 euron arvosta26.8.2021 11:00:00 EEST | Tiedote

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO aloitti 23.8. uuden hyväntekeväisyysyhteistyön, jonka myötä päätettiin jakaa yli sata Venner-ruokalaatikkoa paikallisille vähävaraisille perheille, eli raaka-aineet noin 5000 terveelliseen ateria-annokseen. Yhteistyö toteutettiin Vennerin ja SSO:n alueen kuntien kanssa läntisellä Uudellamaalla ja Salon seudulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme