Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO palkkaa noin 300 kesätyöntekijää kesäksi 2020 - Tavoitteena tarjota yhtä monta positiivista kokemusta työelämästä

Jaa

SSO työllistää kesällä 2020 noin 300 nuorta toimialueensa myymälöissä, liikennemyymälöissä, ravintoloissa ja rautakaupoissa. SSO osana S-ryhmää on tänäkin vuonna yksi Vastuullinen kesäduuni -kampanjan pääyhteistyökumppaneista: ”Haluamme olla Suomen vastuullisin ensimmäisten työkokemusten tarjoaja!”

− Tavoitteemme on tarjota nuorille myönteisiä oppimiskokemuksia. Ensimmäisillä kosketuksilla työelämään on tutkitusti vaikutusta ammatti-identiteetin syntyyn ja koko työuran onnistumiseen, kertoo SSO henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo.

− Kaupan ala on silta työelämään, ja otamme roolimme nuorten työelämätaitojen opastajana vakavasti. Saamme tuhansia hakemuksia vuosittain, mutta haluamme tarjota pikahaastattelun ihan kaikille hakijoille.

Pikahaastattelun edellytyksenä on, että tekee hakemuksen meidän rekrytointijärjestelmäämme. Alta löydät suorat linkit hakemiseen.

Haluamme, että nuoret näkevät työelämän houkuttelevana ja tuntevat imua työssä oppimaan. Kaikki nuoret eivät valitettavasti saa kesätyötä, mutta hyvää kokemusta työnhaustakin kannattaa ehdottomasti hankkia.

SSO:n ensimmäiset haastattelupäivät ovat 27.1. klo 13-16 Salossa, 31.1. klo 13-16 Lohjalla ja 3.2. klo 13-16 Nummelassa. Rohkeasti hakemusta täyttämään jo tänään.  

Vinkkejä työnhakuun ja avoimet kesätyöpaikat: www.sso.fi/rekry

Vastuullinen kesäduuni -kampanja

Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. S-ryhmä on yksi kampanjan pääyhteistyökumppaneista. Lue lisää: www.kesaduuni.org

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
SSO henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo, p. 044 7705 175

 

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme