Vaasan kaupunki - Vasa stad

Stadens sommarartister uppträder på platser som Vasaborna önskat

Dela

Även i sommar är det möjligt att få höra sommarartister musicera. Vid Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster finns i juni fyra uppträdande sommarartister. I år avviker deras spelplatser något från tidigare år.

På grund av den här undantagssituationen kan uppträdanden i sommar inte ordnas inomhus i servicehusen och de flesta stadsevenemang är annullerade.

Enligt kultur- och bibliotekstjänsterna är uppträdanden ändå möjliga på innegårdar, i trapphus, på gatan, i parker, via Alvar-bildmobiltjänsten samt som live streaming.

Dessutom kan stadsborna själv föreslå platser för uppträdanden.

-Du kan t.ex. önska ett uppträdande under dina far-/morföräldrars fönster, på servicehusets innergård eller under en balkong för ett privat födelsedagsuppträdande eller annan hågkomst för den som vistas hemma, berättar kulturchef Sanna Bondas.

Om du vill kan du till förslaget även foga ditt låtönskemål. Önskemål om uppträdanden försöker vi beakta i mån av möjlighet inom ramen för sommarartisternas speltidtabell. 

Ta kontakt per e-post: sanna.bondas@vaasa.fi.

Sommarartisterna uppträder under tiden 1.6-3.7.

Nyckelord

Kontakter

Kulturchef Sanna Bondas
Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster
tfn 040 139 4048
sanna.bondas@vasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tapio Ollikainen är Brändö Företagscentrum Ab:s nya verkställande direktör för viss tid3.6.2020 09:42:03 EESTTiedote

I och med att verkställande direktören för Brändö Företagscentrum Ab Anne Volama gick i pension i våras beslutade bolagets styrelse att utse Tapio Ollikainen till ny verkställande direktör från och med den 1 juni. Direktörsuppdraget är tidsbundet till den 31 december 2020. Ollikainen har tidigare medverkat i bolagets styrelse och känner till bolaget och är därmed ett naturligt val som verkställande direktör. Samtidigt fortsätter han också som Vasa stads lokalitetsdirektör.

Palosaaren yrityskeskus Oy:n määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi Tapio Ollikainen3.6.2020 09:38:01 EESTTiedote

Palosaaren yrityskeskus Oy:n toimitusjohtaja Anne Volaman siirryttyä eläkkeelle keväällä, yhtiön hallitus päätti nimittää uudeksi toimitusjohtajaksi Tapio Ollikaisen 1.6. alkaen. Toimitusjohtajuus on määräaikainen 31.12.2020 asti. Ollikainen on aikaisemmin toiminut yhtiön hallituksessa, joten hän tuntee yrityksen ja on siksi luonteva valinta toimitusjohtajaksi. Ollikainen jatkaa samanaikaisesti myös Vaasan kaupungin toimitilajohtajana.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum