Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Stadin Brankkari 2021 on ylipalomies Johan Majuri

Jaa

Helsingin kaupungin pelastuslaitos on valinnut Stadin Brankkariksi 2021 ylipalomies Johan Majurin.

Ylipalomies Johan Majuri on pitkän linjan Stadin Brankkari, joka on uransa aikana toiminut muun muassa pelastussukeltajana 28 vuotta ja nostolavan kuljettajana jo 20 vuotta. Pelastustoiminnan vastuiden ja tehtävien lisäksi Johan Majuri on edelleen mukana ensihoidossa.

Johan Majuri on useita vuosia toiminut aktiivisesti ensihoitoyksiköitä ja eri pelastusyksiköitä kehittävissä työryhmissä. Majurilla on aina ollut kiinnostus ja halu kehittää kalustoa aiempaa toimivammaksi ja entistä turvallisemmaksi.

Asemapalveluksessa Majuri tunnetaan tarkkana ja pidettynä ylipalomiehenä, joka muistuttaa ja ohjaa nuorempia, ja tarvittaessa myös vanhempia, isällisellä otteella hoitamaan asemapalvelustehtävät huolellisesti.

Mahdolliset haastattelupyynnöt:
Viestintäpäällikkö 
Saara Pennanen Axelsson
p. 040-630 86 89

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Eläinpelastusyksikkö hälytetään 1.4. alkaen hätänumeron 112 kautta14.3.2022 12:08:36 EET | Tiedote

Helsingin kaupungin pelastuslaitos siirtyy eläinpelastustehtävien osalta valtakunnalliseen toimintamalliin 1.4.2022 lähtien. Huhtikuusta lähtien eläinpelastusyksikkö hälytetään tehtäville hätäkeskuksen tekemän riskinarvion perusteella. Pelastuslaitoksen aiemmin tarjoama eläimiin liittyvä puhelinneuvonta päättyy. Jatkossa eläinpelastusyksikön toiminnassa painottuu lakisääteisten tehtävien hoitaminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme