Stadin Kuumin Keittiö kutsuu Erottajan pelastusasemalle

Jaa

Erottajan pelastusaseman edusta valjastetaan Ravintolapäivänä lauantaina 15. helmikuuta kaikille nälkäisille ja pelastuslaitoksen toiminnasta kiinnostuneille hyväntekijöille. Jokainen asiakkaan käyttämä euro menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Paikan päällä pääset lisäksi tutustumaan paloautoon ja jututtamaan pelastusalan ammattilaisia.

Päivän järjestäjänä toimii iso joukko pelastuslaitoksen henkilökuntaa vapaapäivänään. Palomies-ensihoitajat Henrik Österberg, Karim Lounes ja Janne Lehtonen ovat innoissaan lauantain tapahtumasta.

- Tapahtuman taustalla on hyvän työkaverimme äskettäinen menehtyminen syöpään. Ohjaamme tapahtuman tuotot suoraan kyseisen työkaverin perheelle ja osan tällä hetkellä syöpää sairastavalle palomieskollegallemme. Mukavan tapahtuman myötä haluamme muistuttaa, että syöpäriski on meillä palomiehillä kohonnut, Henrik Österberg kertoo.

- Ravintolapäivänä helsinkiläisillä on mahdollisuus nauttia meidän laittamaa ruokaa ja samalla tukea hyvää tarkoitusta. Teemme tämän vapaaehtoistyönä ja täydestä sydämestämme, toteavat Stadin Kuumimman Keittiön puuhamiehet.

Esiintymässä X Factorista tuttu Henri-Aleksi 

Pelastusaseman piha-alueella voi ruokailun lomassa tutustua turvallisessa ympäristössä alkusammutukseen. Yleisöä viihdyttää myös X Factor Finlandista tuttu laulaja-laulunkirjoittaja Henri-Aleksi, joka esiintyy kello 12.30. Henri-Aleksi esittää muun muassa omaa tulevaa tuotantoaan. Ja mikäs sen sopivampaa, että Henri-Aleksi on arkityönään palomies Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksella.

Päivän aikana myynnissä on tämä herkullinen menu:

Eldissoppa (kasvissosekeitto) 5€
Päivän pelastaja -pannukakku hillolla ja kermavaahdolla 4€
Kardemummakahvi/tee 2€
Mehu 1€  

Koko menu 10 euroa

Keittiö on auki kello 10-16. Myynnissä on yhteensä 500 annosta. Tuotot ohjautuvat lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Yhteyshenkilöt

Palomies-ensihoitaja
Henrik Österberg
040-720 32 56

Valokuvapyynnöt:
Viestintäpäällikkö
Saara Pennanen Axelsson
040-630 86 89

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Avotulen teko on tarkoin säädeltyä Uutelassa ja muilla kaupungin ulkoilualueilla7.8.2020 16:08:25 EESTTiedote

Helsingin kaupungin alueella tulenteko on sallittua ainoastaan tulentekoon varatuilla paikoilla. Itä-Helsingissä Uutelan ulkoilualueella on kesän aikana poltettu nuotioita paikoilla, joilla se ei ole sallittua. Kaikenlainen tulenteko kyseisellä ulkoilualueella on kielletty, lukuun ottamatta opaskarttaan merkittyjä keittokatoksia, jotka sijaitsevat Nuottaniemessä ja Niemenapajalla. Myös alueella sijaitsevilla viljelypalstoilla on kaikenlainen avotulen teko kielletty.

Kaupungin ensimmäinen kärkiyksikkö käyttöön Ruosilankujan pelastusasemalla6.8.2020 09:57:39 EESTKutsu

Konalan Ruosilankujalla on otettu käyttöön Helsingin ensimmäinen oma kärkiyksikkö. Tämä uudenlainen pelastusyksikkö on kahden hengen pelastusyksikkö, joka mahdollistaa palveluverkon kasvattamisen pienemmillä henkilöresursseilla ja kevyemmällä asemarakentamisella. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tutustumaan kärkiyksikköön tiistaina 11.8. kello 10-11 osoitteessa Ruosilankuja 3.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme