Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote 4/21

Jaa

Helsingin sosiaali- ja terveystoimen uutiskirje on ilmestynyt.

Lue lisää

Uusi Kampin perhekeskus

Kampin perhekeskus aukesi asiakkaille 7. lokakuuta. Perhekeskus tarjoaa 0–17-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä raskaana oleville perheineen monipuolisesti palveluja saman katon alla.

Katso kuvia » Lue lisää »

Helsinki  kokeilee uutta tapaa tuottaa terveyspalveluja

Lokakuun alusta alkaen Kannelmäen terveysasema on palvellut uudessa osoitteessa kauppakeskus Kaaren vieressä. Palveluntuottaja on Terveystalo. Samalla Helsinki perusti kokonaan uuden terveysaseman Ruoholahteen. Nämä palvelut tuottaa Mehiläinen.

Lue lisää »

Koronarokotuksen saa helposti ja rokotus kannattaa ottaa nyt

Helsingissä koronarokotuksen saa niin varsinaisilta rokotuspisteiltä kuin ympäri kaupunkia olevilta pop-up-pisteiltä ilman ajanvarausta. Pop-up-pisteitä on muun muassa kauppakeskuksissa ja kirjastoissa. Koronarokotuksen saa yli kymmenestä pisteestä eri puolilla kaupunkia.

Lue lisää »

Monenlaiset ihmiset ovat työpaikan voimavara

Mielenterveyden häiriö ei estä työntekoa. Helsinki on mukana valtakunnallisessa hankkeessa, jossa autetaan psykiatrian asiakkaita työllistymään. Olisitko sinä valmis palkkaamaan mielenterveys-kuntoutujan?

Lue lisää »

Viimeinen Apotti-käyttöönotto marraskuussa

Apotti-järjestelmä otetaan käyttöön lapsiperheiden sosiaalipalveluissa, lastensuojelussa, nuorten ja aikuisten sosiaalipalveluissa, sosiaali- ja kriisipäivystyksessä sekä asumisen tuessa.

Lue lisää »

Päätoimittaja

Jaana Juutilainen-Saari

jaana.juutilainen-saari@hel.fi

Toimitussihteeri

Markus Snellman

markus.snellman@hel.fi

Tilaa uutiskirje http://hkisote.mailpv.net/

Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä http://hkisote.mailpv.net/

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Tero Manninen
yksikön päällikkö
tero.manninen@hel.fi
p. 09 310 28885

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Lahja lapselle! – Helsingin perhehoito etsii sijaisperheitä22.11.2021 10:07:10 EET | Tiedote

Kampanjan teema ”Lahja lapselle!” symbolisoi kotia lapselle, rakkautta, kiintymystä, turvaa sekä molemminpuolista palkitsevuutta. Helsingin perhehoito hakee uusia sijaisperheitä mukaan toimintaansa. Tule kuulemaan lastensuojelun perhehoidosta sekä vastaanotto- ja tukiperhetoiminnasta. Kaikille avoin infotilaisuus järjestetään tiistaina 30.11. klo 17.30–19 os. Säästöpankinranta 2 A (4. krs), 00530 Helsinki Ilmoittautumiset ma 29.11. klo 16 mennessä: lasten.perhehoito@hel.fi tai p. 040 3341423 tai https://bit.ly/307ErH4 Kahvitarjoilu klo 17. Tervetuloa! Lisätiedot: Lastensuojelun perhehoito ja vastaanottoperhetoiminta: p. 040 3341423, lasten.perhehoito@hel.fi Tukiperhetoiminta: p. 050 3289976, tukiperhe@hel.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme