Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Stadin sote 5/12

Jaa

Helsingin sosiaali- ja terveystoimen vuoden viimeinen uutiskirje on ilmestynyt.

Lue lisää

Työtä koronan parissa

Korona on ollut pääroolissa vuonna 2020 myös Helsingin sosiaali- ja terveyspalveluissa. Nyt koronan parissa työskentelevät ammattilaiset kertovat kuulumisiaan.

Lue lisää

Koronatilanne Helsingissä

Sosiaali- ja terveyspalvelujen työntekijät ovat Helsingissä venyneet tänä vuonna parhaimpaansa. Vuosi on ollut monelle töiden osalta raskas.Tämän rinnalla on jouduttu kohtaamaan koronaepidemian tuoma epävarmuus. Helsingin sote-ammattilaiset ansaitsevat valtavan ison kiitoksen koronan voittamiseksi tehdystä työstä.

Lue lisää

Uusi tapa tuottaa terveyspalveluja - mitä mieltä ovat helsinkiläiset?

Kaupungin suunnitelmien mukaan uusi palveluntuottaja tuottaa Kannelmäen terveysaseman palvelut syksystä 2021 alkaen. Samalla keskustan alueella hankitaan lisäpalveluja nykyisten terveysasemapalvelujen rinnalle.

Lue lisää

Asiakkaille moniammatillista opiskelijoiden aikaa

Opiskelijat tutustuvat työelämään opintojensa aikana. Tämä on tuttu juttu vuosikausien takaa, mutta Hyvissä handuissa himassa -hankkeeseen osallistuvien opiskelijoiden työharjoittelu poikkeaa merkittävästi – ja palautteen perusteella hyvin positiivisesti – tavanomaisesta harjoittelusta.

Lue lisää

Stadin sote toivottaa kaikille hyvää joulua ja
onnellista uutta vuotta!

Päätoimittaja
Jaana Juutilainen-Saari
jaana.juutilainen-saari@hel.fi

Toimitussihteeri
Markus Snellman
markus.snellman@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Tero Manninen
yksikön päällikkö
tero.manninen@hel.fi
p. 09 310 28885

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Ole tukena kuin Jarkko – sinäkin voit auttaa lapsia, nuoria ja perheitä11.1.2021 12:24:46 EETTiedote

Tällä viikolla (11. –17.1.) tuodaan sosiaalisessa mediassa näkyväksi lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävää vapaaehtoistyötä aihetunnisteilla #olentukena #jagstöder. Kampanjan ovat ideoineet Ehjä ry, Helsingin Diakonissalaitos, Helsingin kaupunki, Oma Kamu ry, Pelastakaa Lapset ry, Perhehoitoliitto ry, Pienperheyhdistys ry, Vantaan kaupunki sekä Yhteiset lapsemme ry. Vapaaehtoinen on luotettava ja turvallinen aikuinen ystävä, joka tarjoaa tukea, aikaa ja välittävää läsnäoloa. Vapaaehtoistoiminnassa mukana oleva Jarkko halusi jakaa tarinansa kaikille, jotka miettivät, miten voisivat auttaa lapsia, nuoria ja perheitä. ”Istun ratikassa ja mietin, että asiani ovat melko kivasti. Minulla on perhe ja työ sekä mieleisiä harrastuksia ja kavereita. Pohdin, olisiko jotain, mitä voisin tehdä, jotta joku toinenkin voisi joskus ajatella, että hänen asiansa ovat melko hyvin. Tästä ajatuksesta inspiroituneena tutkin mahdollisuuksia tehdä vapaaehtoistyötä. Päätän, että haluaisin olla tukena lap

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme