Stark ja Ari Huusela voittoon European Sponsorship Awardseissa

Jaa
Rakennustarvikeliike Starkin ja yksinpurjehtija Ari Huuselan Vahvaa myötätuulta -yhteistyö palkittiin vuoden parhaana sponsorointitekona European Sponsorship Awardseissa. Palkinnot jaettiin torstaina 10.3. Lontoossa järjestetyssä gaalassa.
Jarmo Salmi ja Ari Huusela vastaanottivat palkinnon.
Jarmo Salmi ja Ari Huusela vastaanottivat palkinnon.

Stark lähti vuonna 2020 mahdollistamaan äärimmäiseen ja maailman vaativimpaan Vendee Globe -purjehduskilpailuun tähdänneen Ari Huuselan matkaa. Yhteistyöstä syntyi tarinallinen ja monikanavainen sponsorointi-case, joka tempaisi mukaansa miljoonia seuraajia.

Purjehduksen ja rakennustarvikkeiden myynnin epätavallisen rohkea yhtälö vetosi myös European Sponsorship Associationin (ESA) tuomareihin. Vahvaa myötätuulta -yhteistyö valittiin voittajaksi seitsemän loppukilpailuun sarjassa valittujen sponsorointitekojen joukosta.

Starkin kaupallinen johtaja Jarmo Salmi iloitsee voitosta kovatasoisessa kilpailussa.

– Numerot medianäkyvyydestä olivat varmasti puolellamme, mutta yhteistyön suurinta antia ovat olleet tunteet ja arvot, joita olemme pystyneet sponsorointiyhteistyön kautta jakamaan. Arin persoonan kautta näkyvyyden luonne on ollut poikkeuksellista. Sellaista, jota rahalla ei saa. Tämän uskon olleen avain myös ESA:n voittoon.

– Haluan korostaa, että ilman Aria emme olisi lähteneet sponsorointiprojektiin mukaan. Ainutlaatuinen tarina ja halu olla tekemässä jotain täysin poikkeuksellista, johdattivat meidät yhteen. Vahvan yhteistyön polku on osoittautunut menestyksekkääksi, Salmi lisää.

Ensimmäisenä suomalaisena ja pohjoismaalaisena maailman vaativimpaan yksinpurjehtijoiden valtamerikilpailuun osallistuneen Huuselan matka maailman ympäri kesti 116 päivää ja se kirjoitetaan osaksi suomalaisen merenkulun historiaa.

Suomessa Starkin ja Ari Huuselan yhteistyö voitti vuonna 2021 Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi ry:n jakaman Vuoden Sponsorointiteko -palkinnon. Lisäksi kumppanuus palkittiin yleisön suosikkina.

Lisätietoja:
Jarmo Salmi, kaupallinen johtaja, Stark Suomi Oy, puh. 0500 970 950, jarmo.salmi@stark-suomi.fi

STARK - reilusti rakentajan asialla

Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä starklaisia on noin 1 100 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia. www.stark-suomi.fi

Vendée Globe

Neljän vuoden välein purjehdittava maailman vaativin purjehduskilpailu, joka starttasi Ranskan LesSables d’Olonnesta 8.11.2020. Suomalaispurjehtija Ari Huusela on ensimmäinen pohjoismaalainen purjehtija, joka on päässyt mukaan kilpailuun. Arin matkaa maailman ympäri voi tarkastella #vahvaamyötätuulta ja #starksuomi -tunnisteilla Starkin ja Arin kanavissa.

Kuvat

Jarmo Salmi ja Ari Huusela vastaanottivat palkinnon.
Jarmo Salmi ja Ari Huusela vastaanottivat palkinnon.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Olarinluoma 15
02200 ESPOO

09 3541 0000http://www.stark-suomi.fi

STARK - reilusti rakentajan asialla.
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 100 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

www.stark-suomi.fi 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Tour de STARK-liikuntahaaste sai henkilöstön liikkumaan ja kannustamaan toisiaan17.3.2023 09:01:16 EET | Tiedote

Suomen Olympiakomitean pääyhteistyökumppani STARK toteutti 30.1.–26.2.2023 liikuntahaasteen, jonka tavoitteeksi oli asetettu 20 000 liikuttua kilometriä. Se saavutettiin alle kahdessa viikossa. Arvokkainta olivat kuitenkin työkavereiden kannustusviestit, jotka lisäsivät yhteishenkeä yli tiimirajojen. Tiimikisan aktiivisin joukkue STARK Helsinki HUB otti kilometrikisan voiton vastaan riemumielin. 1000 euron palkintostipendi päätettiin lahjoittaa Hope ry:lle vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen, sillä ajatuksena kisassa oli myös pistää hyvä kiertämään.

Korjausrakentamisen projekteja sujuvoitetaan täsmätoimituksilla ja hyvällä logistiikalla3.2.2023 08:35:00 EET | Tiedote

Korjausrakentamisen prosessi on uudisrakentamista työintensiivisempää, ja siinä tyypillisesti tarvitaan pienempiä määriä erilaisia rakennustarvikkeita, jolloin logististen palveluiden merkitys kasvaa. Lisäksi korjausrakennuskohteet saattavat olla käytössä myös korjauksen aikana, mikä asettaa erityisiä vaatimuksia projektin aikatauluttamiselle ja siinä pystymiselle.

Suurempi kotitalousvähennys lisäisi suomalaisten remontointihalukkuutta15.12.2022 08:40:00 EET | Tiedote

Kotitalousvähennyksen ansiosta remonttikustannuksissa voi säästää jopa tuhansia euroja – nykyisen vähennyksen hyödyt painottuvat pariskuntiin ja kimpassa remontoiviin. Kaksi viidestä suomalaisesta tekisi tai teettäisi useammin tai kattavammin remontteja, jos kotitalousvähennys olisi nykyistä suurempi. Tämä selviää Starkin teettämästä Suomalaiset remontoivat ja rakentavat -kyselytutkimuksesta*.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme