Osuuskauppa Arina

Stark ja Arina bonusyhteistyöhön Rovaniemellä ja Oulussa - Stark avaa rakennustarvikeliikkeen Arinan tiloihin Rovaniemellä

Jaa
Osuuskauppa Arina ja Stark Suomi Oy ovat solmineet paikallisen bonusyhteistyösopimuksen, jolla asiakasomistajat voivat kerryttää jatkossa S-ryhmän Bonusta Starkin tulevasta Rovaniemen toimipisteestä ja myös Starkin nykyisestä Oulun toimipisteestä. Yhteistyö käynnistyy syksyn aikana. Tarkempi ajankohta täsmentyy lähempänä.

Starkilla on laaja valikoima ja palvelut, jotka ammattirakentajien lisäksi palvelevat laatua arvostavia kuluttajia. Arinan Prismojen rakentamisen ja remontoinnin sekä puutarhatuotteiden Bonusta kerryttävän palvelutarjonnan lisäksi Starkin Rovaniemen ja Oulun toimipisteiden valikoima ja palvelut kerryttävät asiakasomistajien Bonusta.

– Bonusyhteistyö Starkin kanssa täydentää erinomaisesti asiakasomistajan palvelutarjontaa ja kannustaa siten keskittämään ostoja laajemminkin Arinan, S-ryhmän ja partnereiden bonustoimipaikkoihin, iloitsee Arinan viestintäjohtaja Pasi Ruuskanen.

Starkin myymälä Rovaniemellä Arinan tiloihin

Stark Suomi ja Osuuskauppa Arina ovat tehneet vuokrasopimuksen Rovaniemen Eteläkeskuksen liiketiloista. Kiinteistössä toimii tällä hetkellä jo Kaluste Varrio. Vapaata liiketilaa on vielä vuokrattavissa 4 000 m2 (lämmin 2 600 m2 ja kylmä 1 400 m2). Neuvotteluja potentiaalisten vuokralaisten kanssa käydään aktiivisesti.

– Rovaniemen Eteläkeskukseen on muodostumassa vetovoimainen palvelukokonaisuus. Prisma oheispalveluineen ja viereisellä tontilla sijaitseva kiinteistö vuokralaisineen tulevat houkuttelemaan paikallisia ja Rovaniemellä asioivia kuluttajia ja yrityksiä, jatkaa Arinan liikepaikkapäällikkö Anne Niemi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Arina, viestintäjohtaja Pasi Ruuskanen, p. 050 430 1747, pasi.ruuskanen@sok.fi
Stark Suomi, kaupallinen johtaja Jarmo Salmi, puh. 0500 970 950, jarmo.salmi@stark-suomi.fi


Liiketilavuokraus; Osuuskauppa Arina, liikepaikkapäällikkö Anne Niemi, p. 044 788 6209, anne.niemi@sok.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina
Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

044 788 5899http://arina.fi

Osuuskauppa Arinan omistavat tasavertaisesti lähes 180 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Yli 3000 Arinalaista tarjoavat market- ja ABC-kaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita yli 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 500 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Arina lahjoittaa 50 000 € pohjoisen lasten ja nuorten toimintaan - Asiakasomistajat päättävät tuen saajat5.5.2023 15:49:54 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Arina on vahvasti sitoutunut tukemaan paikallisia yhteisöjä ja tapahtumia Pohjois-Suomessa. Sponsoroinnin painopiste on ensisijaisesti lasten ja nuorten toiminnassa, jota kuluneen kymmenen vuoden aikana on tuettu reilun puolen miljoonan eron arvosta. Tänä keväänä asiakasomistajien ääni kuuluu jälleen, kun Arina kutsuu kaikkia alueen lasten ja nuorten toimintaa järjestävät yhteisöt hakemaan mukaan tukitoimintaan 28.5.2023 mennessä, ja sen jälkeen kaikki alueen asiakasomistat äänestämään 50 000 euron tukipotin jakautumisesta.

Kauan takaisin odotettu Grill It! Oulu avasi ovensa Kauppakeskus Valkeassa 27.4.202327.4.2023 17:24:23 EEST | Tiedote

Grill It! Oulu avautui tänään torstaina 27.4. Kauppakeskus Valkean Gallerian kakkoskerrokseen. Tunnelmallinen, 166 asiakaspaikkainen, ravintola tarjoaa herkullisia, puuhiiligrillissä valmistuvia á la carte annoksia niin pihvien, kala- ja kana-annosten kuin kasvisruokienkin ystäville. Á la carten lisäksi Grill It! tarjoaa asiakkailleen lounasbuffetin sekä sunnuntaisin tarjoiltavan brunssin.

Osuuskauppa Arinan vuoden 2022 parhaat työryhmät ja päälliköt palkittiin Levillä – Tiina Uusikartanolle Arinan vuoden päällikön Askelmerkkejä-kiertopalkinto25.4.2023 09:56:14 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Arina palkitsi vuoden 2022 parhaat työryhmät ja päälliköt Levillä. Palkintokategorioina olivat vuoden tulokas, vuoden kasvattaja, vuoden työryhmät ja päälliköt sekä vuoden ryhmäpäällikkö. Kaikista palkituista päälliköistä Arinan vuoden päällikön Askelmerkkejä-kiertopalkinnon pokkasi Oulun Original Sokos Hotel Arinan hotellipäällikkö Tiina Uusikartano.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme