STARK-ketju laajenee ja avaa uuden toimipisteen Rovaniemelle

Jaa
Stark lujittaa markkina-asemaansa ja laajentaa verkostoaan Suomessa avaamalla uuden toimipisteen Rovaniemelle syksyn aikana. Verkoston laajentaminen on johdonmukainen askel yhtiön kasvustrategiassa.

- Verkoston laajentaminen parantaa palvelua ja tarjontaa ammattiasiakkaille sekä vahvistaa kilpailu- ja palvelukykyämme sekä näkyvyyttämme Pohjois-Suomessa. Vaikka rakentamisen näkymät ovat juuri tällä hetkellä vaikeasti ennakoitavissa, katsomme rohkeasti eteenpäin ja näemme rakentamisen tulevaisuuden vahvana. Uuden toimipisteen avaus on osa kasvustrategiaamme: vahvistamme ketjuamme, ja olemme lähempänä palvelemaan Pohjois-Suomen rakentavia ja remontoivia asiakkaita, Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi sanoo.

Stark panostaa Rovaniemellä laajaan ammattirakentajien valikoimaan ja palveluihin, jotka tuovat myös laatua arvostavalle kuluttajalle entistä paremman palvelutason alueelle, esimerkiksi rakentamisen ja remontoinnin tuotteissa kuten pinta- ja sisustusmateriaaleissa.

- Tulevan Rovaniemen toimipisteemme sijainti Eteläkeskuksessa on erittäin hyvä. Kattavan tuotevalikoimamme ja palvelujemme kautta toimipisteestä rakentuu laadukas, monipuolinen ja hyvin palveleva rakennustarvikeliike, Päiväniemi jatkaa.

Logistiset palvelut pitävät työmaat käynnissä

Starkin logistiset palvelut auttavat parantamaan työmaiden tehokkuutta, hankkeiden läpivientiä sekä aikataulujen pitämistä.

- Haluamme palvella rakennusalan ammattilaisia tehokkaasti vahvuuksillamme, joita ovat logistiset palvelumme, täsmä- ja työmaatoimitukset, varastopalvelut sekä ympäri vuorokauden asiakkaita palvelevat 24/7 myymälät kaikissa kasvukeskuksissa, kuten Oulussa. Myös Oulun jakelukeskuksemme tukee palveluamme Rovaniemellä. Palvelemme sekä ammattilaisia että kuluttajia myös verkkokaupassa. Starkissa sekä rakennusalan ammattilainen että kodin kunnostaja voi luottaa osaavaan palveluun, Päiväniemi kertoo.

Stark rekrytoi Rovaniemellä

- Rekrytointi uuteen Rovaniemen toimipisteeseen alkaa välittömästi. Haemme rakennustarvikekaupan ammattilaisia monenlaisiin tehtäviin: mm. kokeneita rakennustarvikekaupan myyjiä ja logistiikan ammattilaisia. Tähän saakka pohjoisin toimipisteemme on ollut Oulu, mutta Rovaniemen kautta pystymme palvelemaan kattavammin koko Pohjois-Suomea, joten laajentuminen tänne on todella erinomainen asia, aluejohtaja Sami Vehmanen sanoo.

S-ryhmän Bonusyhteistyöhön Rovaniemellä ja myös Oulussa

Rovaniemen toimipisteen perustamisen yhteydessä Stark ja Osuuskauppa Arina solmivat paikallisen bonusyhteistyösopimuksen, jonka myötä asiakasomistajat voivat kerryttää S-ryhmän Bonusta uuden toimipisteen avauduttua Rovaniemellä ja myös Oulun Starkissa.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Harri Päiväniemi, toimitusjohtaja, Stark Suomi Oy
Sami Vehmanen, aluejohtaja, Stark Suomi Oy
Satu Otala, viestintäjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 044 475 7483

Yhteydenotot Bonusyhteistyön osalta:

Pasi Ruuskanen, viestintäjohtaja, Osuuskauppa Arina, puh. 050 430 1747

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Olarinluoma 15
02200 ESPOO

09 3541 0000http://www.stark-suomi.fi

STARK - reilusti rakentajan asialla.
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 100 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 26 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

www.stark-suomi.fi 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Asumismuoto vaikuttaa suomalaisten energiaremonttisuunnitelmiin – omakotitaloasujat suosivat lisäeristämistä ja -tiivistämistä17.5.2023 08:35:00 EEST | Tiedote

Monet suomalaiset havahtuivat kuluneen talven aikana kotinsa energian kulutukseen. Kun EU julkaisi vielä suunnitteilla olevan energiatehokkuusdirektiivin, monet alkoivat pohtia asuntonsa energiaremontin tarvetta. Starkin helmikuussa 2023 teettämän tutkimuksen* mukaan asumismuodolla on merkittävä vaikutus suunnitteilla olevaan energiaremonttiin.

Energiaremonttiin motivoi ensisijaisesti rahan säästö – energian riittävyys ja ekologiset syyt ovat suomalaisilla listan häntäpäässä3.5.2023 08:40:00 EEST | Tiedote

Yli puolet suomalaisista kokee rahan säästön motivoivan energiaremonttiin. Vastaavasti ekologiset syyt motivoivat harvempia, sillä vain joka viides suomalainen kokee ilmastonmuutoksen ja luonnonvarojen riittävyyden olevan motivoiva tekijä energiaremontin aloittamiseen. Tämä selviää Starkin helmikuussa 2023 teettämästä tutkimuksesta*.

Kotitalousvähennyksen pienentäminen vähentäisi remontointihalukkuutta kaikissa tuloluokissa – erityisesti mökkiläisten remontointi-into laantuisi11.4.2023 08:40:00 EEST | Tiedote

Kotitalousvähennys on remontoijille merkittävä taloudellinen helpotus, sillä sen ansiosta remonttikustannuksissa voi säästää tuhansia euroja. Kotitalousvähennyksen pienentäminen vähentäisi noin joka kolmannen suomalaisen remontointihalukkuutta. Pienennys näkyisi erityisesti mökin tai vapaa-ajan asunnon omistajien remontointihalukkuuden laantumisena. Tämä selviää Starkin helmikuussa 2023 teettämästä kyselytutkimuksesta*.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme