Stark Suomi Oy

STARK Rent laajenee pääkaupunkiseudulle - konevuokraus rakentajien suosiossa

Jaa

Stark on yhdistänyt ensimmäisenä Suomessa laajan, palvelevan konevuokraustoiminnan rautakauppaan ja avaa nyt myös pääkaupunkiseudulle Helsingin Suutarilan myymälän yhteyteen ensimmäisen pääkaupunkiseudun Stark Rent -vuokraamon. Stark-myymälässä sijaitsevassa vuokraamossa on runsas valikoima, joka palvelee alueen rakennusliikkeitä ja samalla kaikkia asiakkaita. Laajan valikoiman konevuokraamossa rakentajia ja kuluttajia palvelevat ammattilaiset.

Stark laajentaa konevuokraustoiminnan pääkaupunkiseudulle.  Stark Rent avataan Helsingin Suutarilan  myymälän yhteyteen 14.2.2019.
Stark laajentaa konevuokraustoiminnan pääkaupunkiseudulle. Stark Rent avataan Helsingin Suutarilan myymälän yhteyteen 14.2.2019.

- Rautakauppaan yhdistetty vuokraamo nopeuttaa ja helpottaa työmaa-arkea. Konevuokraus kasvaa ja uskon, että vuokrauspalvelumme laajentuminen pääkaupunkiseudulle on rakentajille hyvä uutinen. Stark tarjoaa jatkossa rakentajille sekä rakennustarvikkeet, että mahdollisuuden vuokrata koneita ja laitteita, toimitusjohtaja Harri Päiväniemi toteaa.

Stark Suomi yhdistää konevuokraustoiminnan rakennustarvikekauppaan. Stark Rent -konevuokraustoiminta aloitettiin Turun Skanssin myymälän yhteydessä viime elokuussa, jolloin Stark avasi Turun Skanssiin Suomen ensimmäisen palvelevan konevuokraamon rautakaupan yhteydessä.

-Pilottikokeilu Turussa todettiin toimivaksi, kasvu on ollut kovaa ja vuokrausmäärät ovat lähes kolminkertaistuneet aloituksesta. Käynnistyvä rakennussesonki vaikuttaa lupaavalta, ja olemme innoissamme, että saamme konseptin myös pääkaupunkiseudulle,” toteaa Stark Rentin vuokrauspäällikkö Terhi Vuovirta.

Stark Suutarilassa hyödynnetään Turusta saatuja kokemuksia. Kalustomäärää ja tuotelaajuutta on kasvatettu asiakkaiden tarpeisiin paremmin sopivaksi. Tuotevalikoima on laaja. Eniten vuokrattuja tuotteita Skanssissa ovat olleet esimerkiksi nostimet, porakoneet, timanttihioma- ja katkaisulaitteet sekä imurit ja piikkauslaitteet. Tuotteet tarkistetaan säännöllisesti, ja ammattilaismyyjät opastavat niiden käytössä.

Vuokraamopalvelu nopeuttaa ja helpottaa rakentajan työtä

Vuokraamopalvelu helpottaa ja nopeuttaa rakentajan työtä sekä tuo helpotusta kustannuspaineisiin: vuokratessa ei tarvitse itse huolehtia tarvikkeiden varastoinnista tai huollosta. Rakentajalla on palvelun myötä myös enemmän liiketoiminnallista joustoa, kun arvokkaiden tarvikkeiden hankintaan ei aina tarvitse investoida suuria summia.Hän saa Starkilta käyttöönsä korkealaatuiset ja käyttöturvalliset tuotteet ilman huolto- ja varastointikustannuksia sekä käyttöopastuksen ammattilaiselta. Vuokrausajat ovat joustavia ja samalla käynnillä rakentaja voi hankkia myymälästä muut työmaalla tarvitsemansa rakennustarvikkeet.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Harri Päiväniemi
toimitusjohtaja
puh. 040 643 1800

Terhi Vuovirta
vuokrauspäällikkö
puh. 044 475 4404

Kuvat

Stark laajentaa konevuokraustoiminnan pääkaupunkiseudulle.  Stark Rent avataan Helsingin Suutarilan  myymälän yhteyteen 14.2.2019.
Stark laajentaa konevuokraustoiminnan pääkaupunkiseudulle. Stark Rent avataan Helsingin Suutarilan myymälän yhteyteen 14.2.2019.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Stark Suomi Oy
Vänrikinkuja 2
02600 ESPOO

09 3541 3000http://www.stark-suomi.fi

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Päällimmäisenä meillä on halu auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Olemme Suomen 100. suurin yritys. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta  www.stark-suomi.fi. Stark kuuluu Pohjoismaiseen STARK Group – konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

STARK vahvistamaan yksinpurjehtija Ari Huuselaa – edessä maailman vaativin purjehduskilpailu20.5.2020 09:00:06 EESTTiedote

STARK on solminut pääyhteistyökumppanisopimuksen suomalaisen yksinpurjehtija Ari Huuselan kanssa. Huusela on ensimmäinen pohjoismaalainen purjehtija maailman vaativimmassa valtamerikilpailussa, jonka 43 000 km reitti purjehditaan maailman ympäri itäsuunnassa pysähtymättä, yksin ja ilman ulkopuolista apua. Huuselan Imoca-luokan vene starttaa ikoniseen Vendée Globe -kilpailuun rakennusalan vahvalla STARK-brändillä ja STARK-nimisenä marraskuun alussa.

STARK tuo Joutsenmerkityt sisäovet ensimmäisenä Suomen markkinoille30.4.2020 08:53:55 EESTTiedote

STARK tuo ensimmäisenä Suomessa markkinoille Joutsenmerkityt sisäovet RAW brändin alla. Rakentajan on helppo tehdä hyvä ympäristövalinta, kun kestävän kehityksen mukaisiin rakennuksiin asennetaan ovia. Joutsenmerkki varmistaa, että sisäovet täyttävät alan tiukimmat ympäristövaatimukset. Sisäovien puuosat ovat jäljitettävää puuta, käytetty liima ja maalit täyttävät tiukat kemikaalivaatimukset ja ovien puulevyt formaliinivaatimukset, joka myötävaikuttaa myös sisäilman laatuun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme