Stark Suomi Oy

STARK tuo Joutsenmerkityt sisäovet ensimmäisenä Suomen markkinoille

Jaa

STARK tuo ensimmäisenä Suomessa markkinoille Joutsenmerkityt sisäovet RAW brändin alla. Rakentajan on helppo tehdä hyvä ympäristövalinta, kun kestävän kehityksen mukaisiin rakennuksiin asennetaan ovia. Joutsenmerkki varmistaa, että sisäovet täyttävät alan tiukimmat ympäristövaatimukset. Sisäovien puuosat ovat jäljitettävää puuta, käytetty liima ja maalit täyttävät tiukat kemikaalivaatimukset ja ovien puulevyt formaliinivaatimukset, joka myötävaikuttaa myös sisäilman laatuun.

Joutsenmerkki takaa automaattisesti, että ovet on hyväksytty käytettäviksi Joutsenmerkityissä rakennuskohteissa.
Joutsenmerkki takaa automaattisesti, että ovet on hyväksytty käytettäviksi Joutsenmerkityissä rakennuskohteissa.

- Stark tekee nyt Joutsenmerkittyjen ovien käytön rakentajalle helpoksi. Rakennusmateriaaleilla on suuri merkitys sekä uudisrakentamisen että korjausrakentamisen ympäristökuormitukselle ja Joutsenmerkittyjen tuotteiden käyttö rakennuksissa on hyvä valinta sekä ympäristön, että asukkaiden ja asunnossa vierailevien kannalta, toteaa Stark Suomen kaupallinen johtaja Jarmo Salmi. Asiakkaiden vaatimukset kohti ympäristöystävällisempää asumista lisääntyvät ja näin vahvojen ja luotettavien ympäristömerkkien tarve tulee entistä näkyvämmäksi. Yhä useamman toiveissa on ekologinen, energiatehokas ja laadukkaasti kestävistä materiaaleista rakennettu asunto, jossa on hyvä sisäilma.

Joutsenmerkki takaa automaattisesti, että ovet on hyväksytty käytettäviksi Joutsenmerkityissä rakennuskohteissa. Ovien mukana toimitetaan asianmukainen dokumentaatio, joka Joutsenmerkityissä rakennuskohteissa vaaditaan. Joutsenmerkinnän lisäksi RAW ovet ovat FSC©-merkittyjä. Tämä varmistaa sen, että kaikki puuosat ovat peräisin kestävästi hoidetuista metsistä.

Joutsenmerkki on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki

Joutsenmerkki on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki. Sen katsotaan olevan eräs vaikeimmin saavutettavissa olevista merkinnöistä. Kriteerit huomioivat jokaisen tuoteryhmän kannalta merkittävimmät ympäristövaikutukset koko elinkaaren ajalta. Joutsenmerkin tavoite on edistää kestävää kehitystä ja siksi sen kriteerejä tiukennetaan portaittain, peilaten mm. uuden kulloinkin käsillä olevan ympäristötiedon, tekniikan kehityksen sekä markkinatilanteen mukaisesti.

Joutsenmerkityt ovet RAW brändin alla

RAW on rakennusmateriaalibrändi, joka on rakennettu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Ne täyttävät pohjoismaiset vaatimukset ja ovat kestäviä, tyylikkäitä ja laadukkaita. RAW-valikoima on myynnissä STARK-ketjussa.

Lisätietoja: Jarmo Salmi, Stark Suomi Oy, puh. 0500 970 950

Avainsanat

Kuvat

Joutsenmerkki takaa automaattisesti, että ovet on hyväksytty käytettäviksi Joutsenmerkityissä rakennuskohteissa.
Joutsenmerkki takaa automaattisesti, että ovet on hyväksytty käytettäviksi Joutsenmerkityissä rakennuskohteissa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Vänrikinkuja 2
02600 ESPOO

09 3541 3000http://www.stark-suomi.fi

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Päällimmäisenä meillä on halu auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 26 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta  www.stark-suomi.fi. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä  STARK Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Yksinpurjehtija Ari Huusela ja Imoca STARK starttaavat sunnuntaina maailman vaativimpaan purjehduskilpailuun6.11.2020 14:41:44 EETUutinen

Ensimmäisenä suomalaisena ja pohjoismaalaisena maailman vaativimpaan yksinpurjehtijoiden valtamerikilpailuun päässeen Ari Huuselan unelman toteutuminen on lähellä. Siviilissä lentokapteenina toimiva Huusela on määrätietoisesti ja sinnikkäästi kulkenut kohti unelmaansa yli kolmen vuoden ajan. Neljän vuoden välein purjehdittava Vendée Globe starttaa tulevana sunnuntaina 8. marraskuuta Ranskan Les Sables d’Olonnesta.

STARK vahvistamaan yksinpurjehtija Ari Huuselaa – edessä maailman vaativin purjehduskilpailu20.5.2020 09:00:06 EESTTiedote

STARK on solminut pääyhteistyökumppanisopimuksen suomalaisen yksinpurjehtija Ari Huuselan kanssa. Huusela on ensimmäinen pohjoismaalainen purjehtija maailman vaativimmassa valtamerikilpailussa, jonka 43 000 km reitti purjehditaan maailman ympäri itäsuunnassa pysähtymättä, yksin ja ilman ulkopuolista apua. Huuselan Imoca-luokan vene starttaa ikoniseen Vendée Globe -kilpailuun rakennusalan vahvalla STARK-brändillä ja STARK-nimisenä marraskuun alussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme