STARK valitsi vuoden vahvimmaksi yhteistyökumppaniksi Fesconin

Jaa
Stark huomioi vuoden 2022 vahvimpana yhteistyökumppaninaan suomalaisen rakennusalan laasti- ja hiekkatuotteiden sekä -ratkaisujen valmistajan Fescon Oy:n. Tunnustus luovutettiin Stark Suomen pääkonttorissa 16.12. Fesconin toimitusjohtaja Kimmo Peltolalle ja liiketoimintajohtaja Heikki Rämölle.
Tunnustuksen vastaanottivat Fesconin toimitusjohtaja Kimmo Peltola (kesk.  ja liiketoimintajohtaja Heikki Rämö (vas.).
Stark Suomen hankintajohtaja Jari Tuomikoski (oik.) kertoi valinnan perusteiksi liiketoiminnalliset ja laadulliset kriteerit sekä sitoutumisen yhteisiin tavoitteisiin.
Tunnustuksen vastaanottivat Fesconin toimitusjohtaja Kimmo Peltola (kesk. ja liiketoimintajohtaja Heikki Rämö (vas.). Stark Suomen hankintajohtaja Jari Tuomikoski (oik.) kertoi valinnan perusteiksi liiketoiminnalliset ja laadulliset kriteerit sekä sitoutumisen yhteisiin tavoitteisiin.

Vuoden yhteistyökumppanin valinnasta on Starkilla muodostunut jo tärkeä perinne ja se tehdään vakiintuneen prosessin mukaisesti. Stark Suomen hankintajohtaja Jari Tuomikoski kertoo Fesconin valinnan perusteiksi liiketoiminnalliset ja laadulliset kriteerit sekä sitoutumisen yhteisiin tavoitteisiin.

- Starkin toimipisteiden käytännön kokemukset Fesconin sujuvasta ja hyvähenkisestä yhteistyöstä sekä myynnin arviot palvelun tasosta ja tuesta ovat etenkin kuluneena vuotena olleet erittäin myönteiset. Ammattirakentaja-asiakkaan kauppaa tukeva Fesconin myyntiorganisaatio on ollut myös tärkeässä osassa ja toiminut kanssamme hyvässä ja alati kehittyvässä yhteistyössä. Valinnassa painoivat myös muut tärkeät syyt: Ennustettavuus niin saatavuuden kuin hintakehityksen suhteen on todella tärkeä kriteeri meille ja etenkin loppuasiakkaillemme. Fesconin toiminta on ollut mielestäni läpinäkyvää ja proaktiivista.

Fesconin toimitusjohtaja Kimmo Peltola ja liiketoimintajohtaja Heikki Rämö iloitsivat tunnustuksesta:

- Arvostamme suuresti tätä huomionosoitusta sillä se kertoo, että olemme Fesconilla edelleen säilyttäneet sen tekemisen hengen, joka antaa lisäarvoa Starkin ammattilaisille ja asiakkaalle. Olemme yhdessä rakentaneet kumppanuuttamme pitkäjänteisesti ja luottamuksella ja pystyneet luomaan kilpailukykyisen toimitusketjun asiakkaalle. Meillä on pitkä historia Starkin kanssa ja yhteistyöllä on ollut ratkaiseva merkitys Fesconin laastiliiketoiminnan menestykselle, Kimmo Peltola toteaa.

- Vuosien aikana Starkin ja Fesconin henkilöstön välille on muodostunut saumaton yhteistyö, joka on avain myös tämän vuoden onnistumiselle. Meillä on aina ollut ilo tehdä töitä starklaisten kanssa ja kiitänkin sekä Starkin että Fesconin henkilökuntaa vahvasta ja hyvästä yhteisestä tekemisestä, josta tämä palkintokin hyvin kertoo. Jatketaan eteenpäin hyvällä sykkeellä ja tarjotaan yhdessä alan parasta asiakaspalvelua rakennusalan ammattilaisille, liiketoimintajohtaja Heikki Rämö sanoo.

Lisätietoja Stark Suomi Oy:

Jari Tuomikoski, hankintajohtaja, puh. 040 551 3215 

 

Avainsanat

Kuvat

Tunnustuksen vastaanottivat Fesconin toimitusjohtaja Kimmo Peltola (kesk.  ja liiketoimintajohtaja Heikki Rämö (vas.).
Stark Suomen hankintajohtaja Jari Tuomikoski (oik.) kertoi valinnan perusteiksi liiketoiminnalliset ja laadulliset kriteerit sekä sitoutumisen yhteisiin tavoitteisiin.
Tunnustuksen vastaanottivat Fesconin toimitusjohtaja Kimmo Peltola (kesk. ja liiketoimintajohtaja Heikki Rämö (vas.). Stark Suomen hankintajohtaja Jari Tuomikoski (oik.) kertoi valinnan perusteiksi liiketoiminnalliset ja laadulliset kriteerit sekä sitoutumisen yhteisiin tavoitteisiin.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Olarinluoma 15
02200 ESPOO

09 3541 0000http://www.stark-suomi.fi

STARK - reilusti rakentajan asialla.
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 100 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 26 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

www.stark-suomi.fi 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Asumismuoto vaikuttaa suomalaisten energiaremonttisuunnitelmiin – omakotitaloasujat suosivat lisäeristämistä ja -tiivistämistä17.5.2023 08:35:00 EEST | Tiedote

Monet suomalaiset havahtuivat kuluneen talven aikana kotinsa energian kulutukseen. Kun EU julkaisi vielä suunnitteilla olevan energiatehokkuusdirektiivin, monet alkoivat pohtia asuntonsa energiaremontin tarvetta. Starkin helmikuussa 2023 teettämän tutkimuksen* mukaan asumismuodolla on merkittävä vaikutus suunnitteilla olevaan energiaremonttiin.

Energiaremonttiin motivoi ensisijaisesti rahan säästö – energian riittävyys ja ekologiset syyt ovat suomalaisilla listan häntäpäässä3.5.2023 08:40:00 EEST | Tiedote

Yli puolet suomalaisista kokee rahan säästön motivoivan energiaremonttiin. Vastaavasti ekologiset syyt motivoivat harvempia, sillä vain joka viides suomalainen kokee ilmastonmuutoksen ja luonnonvarojen riittävyyden olevan motivoiva tekijä energiaremontin aloittamiseen. Tämä selviää Starkin helmikuussa 2023 teettämästä tutkimuksesta*.

Kotitalousvähennyksen pienentäminen vähentäisi remontointihalukkuutta kaikissa tuloluokissa – erityisesti mökkiläisten remontointi-into laantuisi11.4.2023 08:40:00 EEST | Tiedote

Kotitalousvähennys on remontoijille merkittävä taloudellinen helpotus, sillä sen ansiosta remonttikustannuksissa voi säästää tuhansia euroja. Kotitalousvähennyksen pienentäminen vähentäisi noin joka kolmannen suomalaisen remontointihalukkuutta. Pienennys näkyisi erityisesti mökin tai vapaa-ajan asunnon omistajien remontointihalukkuuden laantumisena. Tämä selviää Starkin helmikuussa 2023 teettämästä kyselytutkimuksesta*.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme