MessukeskusMessukeskus

Stockmann on syksyn Habitaren pääyhteistyökumppani

Jaa

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita eri tilojen sisustamiseen. Tänä vuonna tapahtuman teema kutsuu kuvittelemaan tulevaisuuden uudelleen. Kodin tyylin luojana ja sisustustrendien suunnannäyttäjänä Stockmann on mukana muovaamassa tulevaa Habitaren vuoden 2021 pääyhteistyökumppanina. Habitare järjestetään 15.-19.9.2021 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kodin, perheen, luonnon, työpaikan ja julkisten tilojen suhde on muuttunut ja muuttuu edelleen. Habitaren tämän vuoden teema, Mielikuvituksen aika, haastaakin miettimään, miten ja minkälaisessa ympäristössä haluamme elää. Tähän Habitaren kärkiteemaan Stockmann tarttuu luomalla tapahtumassa vieraileville kodinomaisen maailman, joka tunnelmallaan johdattaa keskelle luontoa. Habitaren pääyhteistyökumppanina Stockmann myös osallistuu tapahtuman ohjelman luomiseen ja toteuttaa muun muassa erilaisia työpajoja ja kotimaiseen designiin keskittyviä keskustelutilaisuuksia.

”On hienoa saada ikoninen Stockmann pääyhteistyökumppaniksi vuoden odotetuimpaan sisustustapahtumaan. Habitaren teema, Mielikuvituksen aika, katsoo eteenpäin uuteen vuosikymmeneen, joka ei ole kuten aiemmat. Elämme ajassa, joka on jonkin uuden perusta. Odotamme mielenkiinnolla, mitä pääsemme kehittämään kävijöillemme yhdessä vahvan design- ja sisustustalon, Stockmannin kanssa”, Habitaren luova johtaja Laura Sarvilinna toteaa.

”Inspiraatiomme lähtee luonnosta ja muuntautuvista tiloista, jotka ovat tulleet meille kaikille tutuiksi erityisesti viimeisen reilun vuoden aikana. Kodeista on tullut paikkoja, joissa tehdään töitä ja vietetään entistä enemmän aikaa. Olemme luoneet Casa Stockmannin mallistoon ajattomia, monikäyttöisiä ja lämpöä tuovia tuotteita, joilla on mahdollista loihtia ympäröivään tilaan syksyinen, viihtyisä tunnelma. Syksyn mallistossamme nähdään erityisesti lämpimiä luonnosta poimittuja värejä, Stockmannin omista Casa- ja Villa-mallistoista vastaava brand manager Virpi Kivilahti kertoo.

Stockmann esittelee syksyn uuden Casa Stockmann -mallistonsa Habitaressa. Merkin tuotteet perustuvat ajattomuuteen, laatuun, pitkäikäisyyteen ja muuntuvuuteen. Casa Stockmannin mallistoissa suositaan aina luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa, ja suurin osa tekstiileistä on valmistettu Euroopassa. Habitaren Casa Stockmann osastolla pääsee tutustumaan muun muassa uuteen GOTS-sertifioituun Natura vuodevaate-ja pyyhesarjaan.

Lisätiedot: 

Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Virpi Kivilahti, Stockmann, Brand manager, Casa and Villa Stockmann, puh. 050 389 0532

Habitare

Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 15.–19.9.2021. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Tänä vuonna Habitaren kansainvälinen ystävä on Joseph Grima. www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2021

Stockmann

Stockmann tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muodin, kauneuden ja kodin tuotteita ihanan arjen ja juhlan rakentamiseen. Inspiroimme asiakkaitamme tekemään kestäviä ja vastuullisia valintoja. Stockmannilla on 8 tavarataloa Suomessa ja Baltiassa sekä verkkokauppa stockmann.com. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta stockmanngroup.com.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Sertifiointiyritys SAFE Asset Group tutki: Messut jopa kauppakeskuksia koronaturvallisempia10.6.2021 11:09:04 EEST | Tiedote

Suomalaisten messu- ja tapahtumajärjestäjien nykyiset turvatoimet puoltavat tapahtumien avaamista ja ovat mitoitukseltaan täysin riittävät koronariskien torjumiseen, arvioi kansainvälinen sertifiointiyritys SAFE Asset Group tuoreessa vertailututkimuksessa. Tutkimuksen mukaan suomalaiset messujärjestäjät täyttävät kaikki liiketoiminnan avaamisessa vaadittavat kansainväliset standardit ja paikallisen lainsäädännön vaatimukset.

Shortlisted 2021 Protoshop designs demonstrate insightful new solutions9.6.2021 09:30:00 EEST | Press release

Selections have been made for the prototypes to be showcased at the Protoshop exhibition, produced by Finland’s leading interior decoration and design event, Habitare, and Imu Design. This year, the showcase will feature both shortlisted works from 2020 and the new 2021 selection, which together constitute the 13th Protoshop exhibition. The exhibition serves as a platform for young designers to meet manufacturers and users of their products. Habitare will be held at Messukeskus in Helsinki from 15 to 19 September 2021.

Vuoden 2021 Protoshop-töissä näkyy oivaltava tapa löytää uusia ratkaisuja9.6.2021 09:30:00 EEST | Tiedote

Suomen johtavan sisustus, muotoilu- ja designtapahtuma Habitaren ja Imu Designin Protoshop-näyttelyn prototyypit on valittu. Tänä vuonna ovat esillä sekä vuoden 2020 valitut työt että uusi vuoden 2021 kokoelma, joka on vuorossaan jo 13. Protoshop-kokonaisuus. Näyttely toimii nuorille suunnittelijoille alustana kohdata tuotteiden valmistajia ja käyttäjiä. Habitare järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 15.-19.9.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme