Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Stora Enso Oulu Oy:n Oulun tehtaan tuotantosuunnan muutoshankkeen 2. vaiheen ympäristövaikutusten arviointiselostus nähtävillä, yleisötilaisuus 16.8.

Jaa

Stora Enso Oulu Oy on toimittanut yhteysviranomaisena toimivalle Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle (ELY-keskus) Oulun tehtaan tuotantosuunnan muutoshankkeen 2. vaiheen YVA-selostuksen. YVA-selostus on nähtävillä 1.8.–16.9.2022 Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen verkkosivuilla virallisissa ilmoituksissa sekä hankkeen verkkosivulla.

Yleisötilaisuus

YVA-menettelyä koskeva yleisötilaisuus järjestetään tiistaina 16.8.2022 klo 17.00–19.00 verkkolähetyksenä, jonka linkki tulee saataville hankkeen verkkosivulle www.ymparisto.fi/storaensooulutuotannonmuutosvaihe2YVA.

Hankkeeseen liittyviä kysymyksiä voi ennen yleisötilaisuutta lähettää hankkeesta vastaavalle sähköpostiosoitteeseen: communications.oulu@storaenso.com.

Hankekuvaus

Tuotantosuunnan muutoshankkeen 2. vaiheen osalta Stora Enso on ryhtynyt selvittämään joiltakin osin aiemmasta suunnitelmasta poikkeavaa vaihtoehtoista hanketta kartongin valmistamiseen Oulussa.

YVA-menettelyssä on tarkasteltavana nollavaihtoehdon (VE0) lisäksi kaksi toteutusvaihtoehtoa VE1 ja VE2.

Jokaisella on oikeus esittää mielipiteensä ympäristövaikutusten arviointiselostuksesta

Kannanotot tulee toimittaa 16.9.2022 mennessä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukselle sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo.pohjois-pohjanmaa@ely-keskus.fi tai kirjallisena postitse osoitteella PL 86, 90101 OULU. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus antaa perustellun päätelmänsä arviointiselostuksesta viimeistään 16.11.2022. Perusteltu päätelmä, johon sisältyy yhteenveto arviointiselostukseen jätetyistä kannanotoista, laitetaan nähtäville hankkeen verkkosivulle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hankkeesta vastaava: Ismo Lappalainen, ismo.lappalainen@storaenso.com, puh. 040 553 5700
YVA-konsultti: Hanna Vuolteenaho, hanna.vuolteenaho@afry.com, puh. 010 334 8146
Yhteysviranomainen: Heli Törttö, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi, puh. 0295 038 429

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Veteraanikatu 1
90130 Oulu

0295 038 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Joukkoliikenteen talviaikataulukausi alkaa Raahen seudulla sekä reiteillä Oulu – Raahe ja Oulu – Oulainen9.8.2022 12:37:09 EEST | Tiedote

Talven 2022–23 aikataulut astuvat voimaan 10.8.2022 Raahen seudun kuntien välisessä joukkoliikenteessä sekä reiteillä Oulu – Raahe ja Oulu – Oulainen. Kaikki kesäaikataulukauden vuorot ajetaan myös talviaikataulukaudella, mutta vuorojen määrä arkipäivinä lisääntyy kesäaikataulukauteen verrattuna. Talviaikataulut ovat voimassa 4.6.2023 asti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme