SDP EDUSKUNTA

Storbjörk valittu Johan Kvarnströmin eduskunta-avustajaksi

Jaa

Politices kandidat Jacob Storbjörk, 25, har blivit anställd som informatör för den socialdemokratiska riksdagsgruppen från och med september. Storbjörk blir även riksdagsledamot Johan Kvarnströms (SDP) riksdagsassistent.

Storbjörk är stadsfullmäktiges 1:a vice ordförande i Jakobstad. Han är på slutrakan i sina magisterstudier i statskunskap vid Åbo Akademi och påbörjade studier i företagsekonomi vid yrkeshögskolan Novia. 

Storbjörk avrundar som bäst en praktikperiod på Novias antagnings- och studerandeservice. Tidigare har han arbetat bl.a. som redaktör på Arbetarbladet. Storbjörk har också axlat ansvaret som FSD Österbottens kretsordförande och varit styrelsemedlem i Åbo Akademis Studentkår. 

-Jacob med sin erfarenhet kommer vara till stöd för hela SDP:s riksdagsgrupp och kommer att vara ett stort stöd i mitt riksdagsarbete, säger Johan Kvarnström riksdagsledamot (SDP)

--

Valtiotieteiden kandidaatti Jacob Storbjörk, 25, aloittaa sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän tiedottajana syyskuusta lähtien. Storbjörkistä tulee myös Johan Kvarnströmin (SDP) poliittinen avustaja.

Storbjörk on Pietarsaaren kaupunginvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja. Hän valmistuu pian valtiotieteiden maisteriksi Åbo Akademista ja opiskelee liiketaloutta ammattikorkeakoulu Noviassa.

Storbjörk päättää korkeakouharjoittelunsa Novian opiskelijapalvelussa. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Arbetarbladetin toimittajana. Storbjörk on ollut myös FSD:n Pohjanmaan piirin puheenjohtaja ja Åbo Akademin ylioppilaskunnan hallituksen jäsen.

-Jacob kokemuksineen tukee koko SDP:n eduskuntaryhmää ja hän on myös suuri tuki eduskuntatyössä, sanoo kansanedustaja Johan Kvarnström (SDP).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP EDUSKUNTA
SDP EDUSKUNTA

00102 Eduskunta

09 4321https://sdp.fi/fi/eduskunta/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP EDUSKUNTA

SDP:n pirkanmaalaiset kansanedustajat iloitsevat Pirkanmaalle tulevista tärkeistä liikennehankkeista18.9.2019 14:33:36 EESTTiedote

Rinteen hallitus on päättänyt antaa liikenneministeri Sanna Marinin esityksestä rahoitusta kahteen tärkeään liikennehankkeeseen Pirkanmaalle. Valtatie 9:n parantamiseen saadaan 10,5 miljoonaa euroa, jolla rakennetaan ohituskaista Orivedelle välille Yliskylä-Oritupa ja valtatie 12:n parantamiseen taas 1,6 miljoonaa Ellivuoren risteusjärjestelyjen parantamiseen.

SDP:n Lindtman: Suomi viedään leikkauslinjalta uudistuslinjalle17.9.2019 19:47:39 EESTTiedote

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtmanin mukaan Rinteen hallituksen ensimmäinen talousarvioesitys vuodelle 2020 osoittaa, että Suomi viedään nyt leikkauslinjalta uudistus- ja investointilinjalle. Vuosien leikkausten jälkeen katse on nyt tulevaisuuden kestävässä kasvussa ja hyvinvoinnissa. Eriarvoisuuden kasvuun puututaan riuskoin ottein ja ilmastonmuutoksen torjunta sekä luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen otetaan tosissaan. - Suomi elää osaamisesta ja panostukset koulutukseen näkyvät kasvussa pitkällä aikavälillä. On tärkeää, että hallituksen lupaama koulutuksen ja sivistyksen kunnianpalautus näkyy jo heti ensimmäisessä budjetissa. Siksi hallitus panostaa jo ensi vuonna koulutukseen ja osaamiseen yhteensä 256 miljoonaa euroa. Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen perusrahoitusta korotetaan täysimääräisesti 60 miljoonalla jo ensi vuonna. Myös esimerkiksi ammatillisen koulutuksen tilannetta parannetaan selvästi. Lindtmanin mukaan oikeudenmukaisuus on hallituksen keskeinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme