Storebrand

Storebrand Asset Management avasi toimiston Suomeen

Jaa

Storebrand Asset Managementin Suomen-sivuliike tarjoaa suomalaisille täyden valikoiman vastuullisen sijoittamisen tuotteita.

Spiros Alan Stathacopoulos ja Otto Schauman
Spiros Alan Stathacopoulos ja Otto Schauman

Norjalainen varainhoitaja Storebrand Asset Management avasi ensimmäisen Suomen-toimistonsa Helsinkiin maaliskuun lopussa. Nyt Storebrand pystyy tukemaan institutionaalisia sijoittajia paikallisesti vastuullisen sijoittamisen tuotteiden valinnassa.

Kattava valikoima vastuullisen sijoittamisen tuotteita suomalaisille asiakkaille

Suomen-sivuliike tarjoaa laajan valikoiman sekä listattujen että listaamattomien omaisuusluokkien sijoitustuotteita, joita kaikkia yhdistää vastuullisuus. Storebrand Asset Management omistaa Storebrand-rahastot (aiemmin SPP-rahastot), SKAGEN-rahastot, pohjoismaisen pääomasijoitusyhtiö Cuberan ja Capital Investmentin ja tarjoaa näiden kautta laajan kirjon sijoitusstrategioita osakkeista ja korkotuotteista vaihtoehtoisiin sijoituksiin, joihin sisältyvät infrastruktuuri, kiinteistöt ja pääomasijoitukset.

Storebrandissa hiljattain aloittanut asiakasjohtaja Otto Schauman vastaa Suomen-toimistosta ja -markkinoista. Schaumanilla on laaja kokemus työskentelystä pohjoismaisten institutionaalisten ja yksityissijoittajien kanssa eri omaisuusluokissa. Ennen Storebrandiin siirtymistään hän toimi Aberdeen Standard Investmentsin Suomen-maajohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt myös muun muassa DNB Bank ASA:ssa ja Société Généralessa Lontoossa.

“Nyt voimme palvella suomalaisia asiakkaitamme paikallisesti. Vastuulliset, lähellä indeksiä olevat ratkaisumme ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan, ja myös kiinnostus vaihtoehtoisiin sijoitustuotteisiimme on nousussa. Paikallisesti voimme palvella entistä paremmin suomalaisia asiakkaitamme sekä tarjota vastuullisen sijoittamisen ratkaisujamme entistä laajemmalle asiakaskunnalle”, sanoo Spiros Alan Stathacopoulos, Storebrand Asset Managementin Director International Clients.

“Storebrandilla on yli 25 vuoden kokemus vastuullisesta sijoittamisesta ja yksi markkinoiden laajimmista ESG-rahastojen tarjoomista. Voimme olla suomalaisille asiakkaillemme paikallinen kumppani. Vastuullisuuden merkityksen kasvaessa sijoittamisessa nyt oli oikea aika perustaa toimisto Suomeen voidaksemme vastata paremmin suomalaisten asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin”, sanoo Otto Schauman, Head of Institutional Clients, Storebrand Asset Management, Suomen-sivuliike.

Suomen-toimiston perustamisen jälkeen Storebrandilla on läsnä kaikissa suurissa Pohjoismaissa eli Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle:

Otto Schauman, Head of Institutional Clients
Storebrand Asset Management Finland
Puh. +358 40 559 0042
otto.schauman@storebrand.no

Spiros Alan Stathacopoulos, Director International Clients
Storebrand Asset Management AS
Puh. +47 951 52 261
spiros.alan@storebrand.no

Kuvat

Spiros Alan Stathacopoulos ja Otto Schauman
Spiros Alan Stathacopoulos ja Otto Schauman
Lataa
Otto Schauman
Otto Schauman
Lataa
Alan Stathacopoulos
Alan Stathacopoulos
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Storebrand 

Storebrand-konserni on Pohjoismaiden johtava pitkäaikaisen sijoittamiseen ja vakuuttamiseen keskittyvä konserni. Hallinnoimme yli 1 000 miljardin Norjan kruunun varoja, mikä tekee Storebrandista Norjan suurimman varainhoitajan.   

Storebrand Asset Management on alansa johtava toimija Pohjoismaissa ja vastuullisen sijoittamisen uranuurtaja. Olemme toimineet vastuullisen sijoittamisen eturintamassa jo 1990-luvun puolivälistä saakka ja olimme ensimmäisiä YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteiden (PRI) allekirjoittajia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.