STT

STT verkkohyökkäyksen kohteena, uutis- ja kuvapalvelu toimii rajoitetusti

Jaa
Uutistoimisto STT:n järjestelmiin on kohdistettu laaja verkkohyökkäys, minkä vuoksi uutis- ja kuvapalvelu toimii toistaiseksi rajoitetusti.

Hyökkäys havaittiin torstain ja perjantain välisenä yönä, ja varotoimena STT on ajanut osan järjestelmistään alas. Mahdollisesta tietojen vuotamisesta ei toistaiseksi ole tietoa.

- Valitettavasti emme tällä hetkellä voi vielä arvioida poikkeustilanteen kestoa, mutta STT:n tietohallinto työskentelee ongelmien ratkaisemiseksi, sanoo STT:n toimitusjohtaja Kimmo Laaksonen.

STT:ssä on varauduttu poikkeustilanteisiin ja verkkohyökkäyksiin, jotka ovat nykyään yleisiä myös tiedotusvälineissä.

STT:n asiakkaille on pyritty tiedottamaan poikkeusjärjestelyistä mahdollisimman laajasti.

Moderointiliiketoiminnan palvelut toimivat kuten ennenkin ja Viestintäpalvelut lähes normaalisti.  

STT on ollut hyökkäyksestä yhteydessä viranomaisiin.

Lisätietoja:

Toimituspäällikkö Panu Tuunala, 0400 801129

Vastaava päätoimittaja Minna Holopainen 040 5680897

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

09 695 811https://stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme