STT

STT:n uusin uutiskenguru valittu

Jaa

STT on valinnut seuraavaksi Australian Sydneyyn työkiertoon lähteväksi toimittajaksi Minna Pullin, 25. Hän on uusin jäsen STT:n nelihenkisessä uutiskengurutiimissä, joka seuraa Suomen ja maailman tapahtumia tiiviisti yöaikaan - tosin Sydneyn ajassa kenguruilla on tavallinen päivätyö.

- Lähteminen Sydneyyn tuntuu jännittävältä, mutta samalla edelleen hieman epätodelliselta, Pulli kertoo.

Sydneyn-toimituksen vastuulla ovat STT:n öisen uutisvirran lisäksi muun muassa STT:n alueellinen ja valtakunnallinen hälytyspalvelu sekä Lehtikuvan tuoreet kuvat eri puolilta maailmaa.

Pulli aloittaa Sydneyssä tällä tietoa syyskuussa ja viettää Australiassa ainakin vuoden. Pulli seuraa tehtävässä yhtä STT:n ensimmäisistä uutiskenguruista, Riku Roslundia, joka palaa Suomeen työskenneltyään Australiassa runsaat kaksi vuotta.

Pulli aloitti toimittajana STT:ssä vuonna 2013 ja on työskennellyt sekä Helsingin-toimituksessa että silloisessa Turun aluetoimituksessa. Hän on työskennellyt kotimaantoimittajana ja ulkomaantoimittajana sekä talouden ja politiikan toimittajana. Sydneyssä odottavat työtehtävät ovat Pullille tuttuja, sillä hän on tehnyt yövuoroja myös Helsingissä.

- Odotan Australiassa eniten lämmintä säätä ja mahdollisuutta päästä rannalle milloin tahansa.

Surffausta harrastava Pulli  opiskelee journalistiikkaa Jyväskylän yliopistossa. 

Surffausseuraa Sydneyssä Pulli saa jo aiemmin tiedotetusta, heinäkuussa kengurupestinsä aloittavasta STT:n toimittajasta Kerttu Heikurasta. Pulli ja Heikura innostuivat surffaamisesta kolmisen vuotta sitten Indonesiassa. Sen jälkeen ystävykset ovat matkustelleet yhdessä laudat mukanaan, viimeksi toukokuussa.

STT:n yövuoroja alettiin tehdä Australiassa vuonna 2014.

STT:n Sydneyn-toimittajat jakavat työtilansa tällä hetkellä ruotsalaisten, tanskalaisten, norjalaisten, belgialaisten ja sveitsiläisten kollegoidensa kanssa.


Lisätietoja:

24h-toimituksen varaesimiehet

Pauliina Pietilä
pauliina.pietila@stt.fi
puh. 09-69581426

Hanna Anttila
hanna.anttila@stt.fi
puh. 09-69581491

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

09 695 811https://stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Eduskuntavaalien tulosilta Pikkuparlamentissa4.3.2019 14:24:39 EETTiedote

STT osallistuu eduskunnan Pikkuparlamentissa sunnuntaina 14. huhtikuuta median edustajille pidettävän eduskuntavaalien tulosillan järjestelyihin. Puolueiden puheenjohtajat ovat tilaisuudessa toimittajien tavattavina. Turvajärjestelyjen takia tilaisuuteen voivat osallistua vain ennakkoon akkreditoituneet toimittajat ja kuvaajat. HUOM! Pressikortti tai eduskunnan mediakortti eivät riitä. Akkreditointi on alkanut ja päättyy perjantaina 5.4.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme