MessukeskusMessukeskus

Studia verkossa -tapahtumassa esittäytyy yli 70 suomalaista ja kansainvälistä oppilaitosta

Jaa

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia avautuu virtuaalitoteutuksena 25.-26.11.2020 osoitteessa studiamessut.fi. Studia tarjoaa näyteikkunan kymmeniin eri oppilaitoksiin useista eri maista, mukana mm. kymmenkunta brittiläistä yliopistoa ja korkeakoulua.

Studian ohjelmaa voi seurata sekä livenä että myöhemmin tallenteina. Luvassa on oppilaitosten esittelyjä ja kiinnostavia puheenvuoroja uravalinnoista.

”Studia verkossa -tapahtuma on tarjolla kaikille opiskelusta kiinnostuneille, olipa tähtäimessä opiskelu Suomessa, tutkinto ulkomailla, kielikurssi, vaihtovuosi tai aikuisopinnot ja ammatinvaihto. Ohjelman seuraaminen on kävijöille maksutonta eikä tapahtumaan tarvitse erikseen rekisteröityä”, kertoo Studia verkossa -tapahtumasta vastaava Tanja Pasila Messukeskuksesta.

Eri oppilaitosten koulutusohjelmiin ja tarjolla oleviin tutkintoihin on kätevää sukeltaa opinto-oppaan kautta. Opinto-oppaaseen mukana olevat oppilaitokset ovat vieneet ajankohtaisimpia tutkintoja ja koulutusvaihtoehtoja.

”Studia tunnetaan hyvin opiskelu- ja uratapahtumana erityisesti nuorten keskuudessa. Tänä päivänä se vastaa hyvin myös jatkuvan oppimisen kysyntään tarjoten sisältöä itsensä kouluttamiseen ja kehittämiseen laajemmalle kohderyhmälle”, toteaa Pasila.

Oppilaitosten edustajien kanssa voi myös chatata. Chattiin pääsee helposti, klikkaamalla oppilaitoksen kuvaketta. Chatissa voi kysyä suoraan itseä askarruttavista asioista, vaikka pääsyvaatimuksista tai käytännön opiskelusta. Mukana olevat oppilaitokset tietoineen ja esittelyvideoineen löytyvät listana Studian sivuilla.

Torstaina ohjelmassa on Suomen Lukiolaisten Liiton järjestämä paneeli, jossa keskustellaan nuorille tärkeistä teemoista tulevan kevään kuntavaaleissa. Paneeliin osallistuvat poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajat Brigita Krasniqi (Vihreät nuoret), Hanna Markkanen (Keskustanuoret), Matias Pajula (Kokoomusnuoret), Pinja Perholehto (Demarinuoret), Liban Sheikh (Vasemmistonuoret) ja Frida Sigfrids (RKP-nuoret).

Messukeskus järjestää Studia verkossa -tapahtuman yhteistyössä Suomen Lukiolaisten Liiton kanssa.

Studia verkossa -tapahtuma osoitteessa www.studiamessut.fi 25.11.–26.11.2020. #studiamessut2020, IG @studiamessut

Lisätietoja: Messukeskus Helsinki, myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila, p. 050 387 0024, tanja.pasila@messukeskus.com

Kuvia viime tapahtumasta vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus Helsinki, myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila, p. 050 387 0024, tanja.pasila@messukeskus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ilmastoteot ja työ nuorten hyvinvoinnin hyväksi pandemian keskellä palkittiin lukiolaisten Studia-stipendein25.11.2020 09:00:00 EETTiedote

Studia verkossa -tapahtuma avattiin tänään palkitsemalla aktiivisia, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä kouluissaan edistäneitä lukiolaisia. Stipendejä saivat Lempäälän lukion Ilmastosoturit-ryhmä, vegaaniruoan puolesta Oulussa kampanjoineet Akseli Köngäs ja Kosma Rönkä, Tampereen lyseon lukion opiskelijakunnassa aktiivisesti toimiva Lilli Matveinen sekä Valkealan lukiossa opiskeleva järjestöaktiivi Taru Nekkula.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme