Säteilyturvakeskus (STUK)

STUKin uudeksi hallinto-osaston johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Markku Kivioja

Jaa
Hallintotieteiden maisteri Markku Kivioja (54) on nimitetty Säteilyturvakeskuksen (STUK) hallinto-osaston johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.
Markku Kivioja, STUKin hallinto-osaston johtaja 1.8.2022 alkaen
Markku Kivioja, STUKin hallinto-osaston johtaja 1.8.2022 alkaen

Markku Kivioja siirtyy STUKiin Valtion taloudellisesta tutkimuskeskuksesta (VATT), jossa hän on ollut lähes kolme vuotta talous- ja hallintojohtajana. Lisäksi Kiviojalla on pitkä kokemus valtionhallinnossa. Hän on työskennellyt kehityspäällikkönä Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksessa (Palkeet) sekä apulaisjohtajana, kehittämispäällikkönä ja ratkaisupäällikkönä Valtiokonttorissa. Kivioja on työskennellyt myös muun muassa henkilöstöjohtajana Yliopistojen palvelukeskus Certiassa sekä koulutuspäällikkönä ja hallintopäällikkönä Helsingin yliopistossa. STUKissa Kivioja aloittaa 1.8.2022.

”Minulla on STUKista hyvin positiivinen mielikuva ja rekrytointiprosessi sitä vielä vahvisti.  Uskon, että STUK tarjoaa minulle mielekkään mahdollisuuden kehittyä”, Markku Kivioja sanoo. ”Luonnollisesti myös ajattelen, että minulla on jotain annettavaa STUKille. Tästä on hyvä jatkaa elokuussa.”

STUKin pääjohtaja Petteri Tiippana toivottaa Markku Kiviojan lämpimästi tervetulleeksi STUKiin. ”Markun osaaminen ja kokemus sekä näkemyksellisyys vakuuttivat. Uskon, että STUKin ja stuklaisten arki on Markun ja hallintomme asiantuntijoiden työn tuloksena sujuvaa myös tulevaisuudessa”, pääjohtaja Tiippana toteaa.

Hallinto-osasto tuottaa hallintopalveluja ja muita sisäisiä palveluja STUKin tulosyksiköille sekä tukee niissä tehtävää työtä. Hallinto-osasto myös hoitaa STUKille valtioyhteisön osana kuuluvat hallinnolliset tehtävät. Osastolla työskentelee noin 50 työntekijää.

Hallinto-osaston johtajan tehtävä tuli avoimeksi sen nykyisen haltijan, Kaisa Koskisen, jäädessä eläkkeelle vuoden 2022 lopussa. Tehtävään haki yhteensä 35 hakijaa. Kivioja nimitetään johtavan asiantuntijaan vakituiseen virkaan ja määrätään hallinto-osaston johtajan tehtävään viiden vuoden määräajaksi.Avainsanat

Kuvat

Markku Kivioja, STUKin hallinto-osaston johtaja 1.8.2022 alkaen
Markku Kivioja, STUKin hallinto-osaston johtaja 1.8.2022 alkaen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Säteilyturvakeskus (STUK)
Säteilyturvakeskus (STUK)
Jokiniemenkuja 1
01370 Vantaa

Mediapalvelu: 010 850 4761http://www.stuk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Säteilyturvakeskus (STUK)

Giving a green light to the continued operation of the Loviisa nuclear power plant26.1.2023 10:15:00 EET | Press release

In its statement submitted to the Ministry of Economic Affairs and Employment, the Radiation and Nuclear Safety Authority (STUK) states that the licence-holder of the Loviisa nuclear power plant, Fortum Power and Heat Oy, has demonstrated that it is able to continue operating both units of the Loviisa nuclear power plant safely even after the expiry of the current licence period.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme