Yliopiston Apteekki

Suihkeduo tuo avun nenän kuiville limakalvoille

Jaa

Yliopiston Apteekin oma YA-tuotesarja täydentyy kahdella nenäsuihkeella, jotka kosteuttavat ja hoitavat nenän limakalvoja. YA Dekspantenoli nenäsuihke ja YA A-vitamiini nenäsuihke ovat saatavilla Yliopiston Apteekeista sekä verkkoapteekista ya.fi tästä viikosta alkaen.

Ulkoilman viiletessä pattereiden termostaatteja säädetään yhä lämpimämmälle sisätiloissa. Pattereiden hohkatessa sisäilma on toki lämmintä, mutta kuivaa. Kuivuuden voi aistia sekä iholla että nenän limakalvoilla. Samaan aikaan flunssakausi koettelee hengitysteitä, eikä sisä- ja ulkolämpötilojen vaihtelu tee olosuhteita helpoiksi nenän kannalta.

- YA A-vitamiini nenäsuihke on tarkoitettu nenän limakalvojen kosteutukseen, ja tuote edistää nenän limakalvoepiteelin uusiutumista. A-vitamiinisuihke sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. YA Dekspantenoli nenäsuihke puolestaan on vauvasta vaarille sopiva tuote, joka puhdistaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja. Tuote toimii hyvänä tukihoitona nuhan ja tukkoisen nenän hoidossa, tuotepäällikkö Hanna Nikula kertoo.

YA A-vitamiini nenäsuihke | 20 ml | Hinta 10, 90

Voitelee ja kosteuttaa sekä edistää limakalvoepiteelin uusiutumista. Nenäsuihke sopii erityisolosuhteiden, nenän sairauksien mm. lääkeperäisen, allergisen nuhan tai hajunenän aiheuttamaan nenän limakalvon kuivuuteen tai surkastumiseen. Suihke sopii pitkäaikaiseenkin käyttöön, ja siinä on miellyttävän hento eukalyptuksen tuoksu.

YA Dekspantenoli nenäsuihke | 20 ml | Hinta 8, 90

Hellävarainen suihke tukee ärtyneiden nenän limakalvojen luonnollista paranemista. Tuotetta voi huoletta käyttää pitkäkestoisesti ja se soveltuu kaiken ikäisille, myös imeväisille lapsille sekä raskaana oleville ja imettäville äideille.

Saatavilla viikolla 47 Yliopiston Apteekeista ja verkosta ya.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Koko tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 14 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

YA-tuotesarja on Yliopiston Apteekin oma tuotesarja, johon kuuluu yli 140 koko perheen jokapäiväistä hyvinvointituotetta, kuten vitamiineja, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita. Omalla tuotekehityksellä varmistetaan, että kaikki sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia. Koostumuksissa vältetään turhia väri-, säilöntä- sekä lisäaineita ja valtaosa tuotteista valmistetaan Suomessa. Lisätietoja www.yliopistonapteekki.fi/tuotemerkit/ya-tuotesarja

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme