Sunborn Live

SUNBORN LIVE JÄRJESTÄÄ SYKSYLLÄ 2019 LÄHES 30 KONSERTTIA LOGOMOSSA

Jaa

Sunborn Liven syksyn ohjelmisto Logomossa on julkistettu. Luvassa on kovatasoinen kattaus keikkoja kansainvälisistä rocknimistä kotimaisiin tähtiin ja lasten festareista legendaaristen rockbändien tribuuttikonsertteihin. Luvassa on myös Turun tyylikkäimmät pikkujoulushow't Teatro-salin näyttävissä puitteissa.

Kingston Wall By JJylli, Kuoppis & VHB täyttivät Logomo-salin keväällä. Kuva: Jan Trygg
Kingston Wall By JJylli, Kuoppis & VHB täyttivät Logomo-salin keväällä. Kuva: Jan Trygg

ALKUSYKSYN ROCKPUTKI - D-A-D, URIAH HEEP, POPEDA, CMX, ISMO ALANKO ja SF-BLUES CARAVAN 

Syys-lokakuun aikana turkulaisia hemmotellaan monipuolisilla rock-keikoilla. Logomo-salissa nähdään peräkkäisinä iltoina Tanskan suosituin rockbändi D-A-D sekä legendaarinen Uriah Heep. Kotimaisista kärkinimistä Logomo-salissa esiintyy uuden rockaavan levyn julkaissut Ismo Alanko, erikoiskeikan soittava CMX ja suomibluesin kuninkaalliset SF-Blues Caravan. Lisäksi lavan tulee vielä jakamaan rautainen kaksikko, Popeda ja Neljä Ruusua.   

TASOKKAITA TRIBUUTTIKONSERTTEJA 

Logomossa nähdään syksyllä myös lukuisia tribuuttikonsertteja. Sunborn Live järjestää näistä mm. Bruce Springsteenin suomalaisen tribuuttiorkesteri The Ghost Of Bruce Springsteenin 15-vuotisjuhlakonsertin. Luvassa on myös Helsingin Kulttuuritalon vuosi sitten loppuunmyynyt "The Simon & Garfunkel Story" sekä Jiri Nikkisen johtama The Beatles Tribute, joka soittaa Abbey Road -albumikeikan. 

JVG, JUHA TAPIO JA ELASTINEN SYTYTTÄVÄT BILEET LOGOMOON

Suomalaiset artistit ovat tällä hetkellä hurjassa suosiossa. Sunborn Liven loppuvuoden keikoista isoimmat yleisömeret keräävät Juha Tapio (la 9.11.) sekä Puita uuniin -kiertueellaan Logomossa nähtävä JVG (6.12.). Tuoreimmalla Vain Elämää -kaudella mukana oleva Elastinen tekee uransa ensimmäisen konserttisalikiertueen, joka pysähtyy Logomossa la 2.11. Siinä on turkulaisille haastetta kerrakseen malttaa istua koko parin tunnin Ela-show. 

INTIIMI TEATRO TUO ARTISTIN JA YLEISÖN LÄHELLE TOISIAAN

Logomosta löytyy myös Teatro - baari, kahvila, ravintola ja elävä keikkapaikka - joka tarjoaa Turussa uniikit puitteet intiimeille konserteille. Noin 400-paikkaisen Teatro-salin usein loppuunmyydyissä illoissa nähdään syksyllä mm. uuden albuminsa julkaiseva Edu Kettunen ja ennakkoon loppuunmyyty 22-Pistepirkko. Kahdeksanhenkinen Gasthaus Orkesteri tuo puolestaan Teatroon visuaalisen shownsa, jossa kuullaan David Lynchin elokuvamusiikkia.  

 "Teatro-sali on ihanteellisen kokoinen venue. Intiimi tila tulee suhteellisen helposti täyteen ja tunnelma keikoilla on tiivis. Samalla se tarjoaa monelle artistille sen ensimmäisen askeleen kohti suurempia konserttisaleja", kertoo Sunborn Liven tapahtumatuottaja Pietu Sepponen. 

Teatro on myös nappivalinta pikkujoulujen viettoon. Turun tyylikkäimpien pikkujoulujen sarjassa koetaan marras-joulukuussa Ranskalainen ilta - Edith Piaf Avec Tia Cohen, Stella Polariksen Impromusikaalishow sekä supersuosittu The Miracle - A Night With Queen. 

SUNBORN LIVE EI KUMARRA GENRERAJOJA

Sepponen kertoo, että koko tiimi on äärimmäisen ylpeitä syksyn ohjelmiston monipuolisuudesta. "Olemme hyvin genrevapaita ja haluamme tarjota koko Turun talousalueelle erilaisia live-elämyksiä. Jos äiti tykkää Ressusta, isä D-A-D:stä, teinit JVG:stä ja perheen pienimmät Ti-Ti Nallesta, on koko perheen syksyn livetarpeet tyydytetty!", intoilee Sepponen. 

Sunborn Liven koko syksyn ohjelmisto Logomossa: 

LA 14.9. THE MUSIC FROM THE MOVIES OF DAVID LYNCH - VISUAL CONCERT, Teatro-sali  

LA 21.9. THE GHOST OF BRUCE SPRINGSTEEN & E-STREET BAND, Teatro-sali

LA 28.9. SF-BLUES CARAVAN, Logomo-sali 

TI 1.10. JASON RINGENBERG, Teatro

KE 9.10. CMX - ORA & LABORA, Logomo-sali

PE 11.10. ISMO ALANKO, Logomo-sali

TO 17.10. D-A-D, Logomo-sali

PE 18.10. URIAH HEEP, MELROSE, Logomo-sali

LA 19.10. POPEDA, NELJÄ RUUSUA, Logomo-sali

LA 19.10. EDU KETTUNEN, Teatro-sali

KE 23.10. REIJO TAIPALE -muistokonsertti, Logomo-sali

LA 26.10. RESSU REDFORD, Teatro-sali

KE 30.10. THE SIMON & GARFUNKEL STORY, Logomo-sali

PE-LA 1.- 2.11. RANSKALAINEN ILTA - Edith Piaf Avec Tia Cohen, Teatro-sali

LA 2.11. ELASTINEN, Logomo-sali

PE 8.11. 22-PISTEPIRKKO, Teatro-sali

LA 9.11. JUHA TAPIO, Logomo-sali

PE-LA 29.-30.11. THE MIRACLE - A NIGHT WITH QUEEN, Teatro-sali 

LA 30.11. Suomen Suurin Lastenfestivaali: HEVISAURUS, TI-TI NALLE, KIKATTAVA KAKKIAINEN, Logomo-sali

TO 5.12. MELISSA HORN, Teatro-sali

PE 6.12. JVG, Logomo, sali

LA 7.12. STELLA POLARIS: Impromusikaalishow, Teatro-sali 

KE-PE 11.-13.12. KARI TAPIO 15. KESÄÄ -laulunäytelmä, Teatro-sali

PE 20.12. THE 69 EYES, Logomo-sali 

Liput Logomon keikoille myy Lippu.fi 

www.sunbornlive.fi

www.logomo.fi

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Pietu Sepponen / Sunborn Live
puh. 044 556 6113
pietu.sepponen@sunborncatering.com

Avainsanat

Kuvat

Kingston Wall By JJylli, Kuoppis & VHB täyttivät Logomo-salin keväällä. Kuva: Jan Trygg
Kingston Wall By JJylli, Kuoppis & VHB täyttivät Logomo-salin keväällä. Kuva: Jan Trygg
Lataa
Vesterinen Yhtyeineen myi Teatro-salin täyteen viime keväänä. Kuva: Jan Trygg.
Vesterinen Yhtyeineen myi Teatro-salin täyteen viime keväänä. Kuva: Jan Trygg.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Live
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku

http://www.sunborncatering.com/sunborn-live/

Sunborn Live tuottaa kovatasoisia live-tapahtumia pääasiassa Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Keikkapaikkoina mm. Turun Logomo ja Helsingin Kulttuuritalo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

LOST IN MUSIC SIIRTYY VUODELLA ETEENPÄIN 18.8.2020 11:00:09 EESTTiedote

Suomen suurinta klubifestivaalia Lost In Musicia ei järjestetä tänä syksynä. Festivaali oli tarkoitus järjestää 14:sta kerran 8.-10.10.2020 ympäri Tampereen keikkapaikkoja. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran lokakuussa 2021 ja samalla juhlitaan Lost In Musicin 15-vuotista taivalta. Vuodelle 2020 ostetut Blind bird -liput käyvät vuoden 2021 tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 18.10.2020 mennessä. Tapahtuman promoottorina ensimmäistä vuotta ollut Pietu Sepponen pahoittelee harmillisia olosuhteita, mutta näkee tulevaisuudessa siintävän juhlavuoden valoisana: ”Koimme, ettei näissä vallitsevissa olosuhteissa lopulta ollut mahdollista järjestää riittävän täysipainoista ympäri kaupunkia levittäytyvää festivaalia, joka on tullut tutuksi täyteen pakkautuneista keikkapaikoista ja hikisistä livekeikoistaan. Katseet on luotu kohti syksyn 2021 Lost In Musicin 15-vuotisjuhlia, j

SUNBORN LIVEN JÄRJESTÄMÄ LOGOMON TERASSIKESÄ OLI MENESTYS - KEIKAT JATKUVAT SYKSYLLÄ LOGOMON SISÄTILOISSA TURVALLISUUS HUOMIOON OTTAEN!14.8.2020 14:06:40 EESTTiedote

Sunborn Liven järjestämä 24:n tapahtumaillan “Logomon Terassikesä” -kokonaisuus oli menestys. Lauantaina 8.8. Jarkko Tammisen imitaatioshow’n myötä päättynyt tapahtumasarja keräsi Logomon Teatron laajennetulle terassille 6000 kävijää. Useat illoista olivat ennakkoon loppuunmyytyjä. Terassialue sai kävijöiltä paljon kiitosta festivaalimaisesta yleistunnelmasta, vastuullisuudesta turvavälien ja yleisen hygienian suhteen sekä hauskana yksityiskohtana kesän ajaksi radan varteen pysäköidystä, graffitteja sisältäneestä junasta, joka näytti lähes tarkoituksenmukaiselta taideteokselta. “Aiemmin näin laajan tapahtumakokonaisuuden valmisteluun olisi pitänyt varata useampia kuukausia, nyt kaikki tehtiin parissa viikossa ja ensimmäinen keikkailta koettiin tasan viikko konseptin julkistamishetkestä. Tätä taustaa vastaan 6000:nnen kävijän myötä pääsimme tavoitteeseen ja jopa ylitimme ne. Ihmiset luottavat selkeästi tapahtumajärjestäjän vastuullisuuteen tehdä konserteista turvallisia ja kaikesta huol

LOGOMON TERASSIKESÄ TUO LIVEKEIKAT TURUN KESÄÄN TURVALLISESTI24.6.2020 12:00:00 EESTTiedote

Logomon Terassikesä -tapahtumasarja tuo monipuolisella skaalalla Suomen eturivin artistit ja esiintyjät Turun kesälomakauden iltoihin. Keskiviikosta 1.7. alkaen joka keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai Logomon Teatron laajennetulla terassilla nähdään keikkoja ja tapahtumia aina lauantaihin 8.8. asti. Tapahtumasarjan ensimmäisenä julkistettavien esiintyjien joukossa on mm. Gasellit, Olavi Uusivirta, Vesterinen Yhtyeineen, Maustetytöt, Divet Show ja Steve ‘N’ Seagulls. Lipunmyynti on nyt käynnistynyt ja lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Liput myy Lippu.fi Järjestelyissä on otettu huomioon viranomaisohjeistukset niin, että kaikki voivat nauttia kesästä ja musiikista turvallisesti. Rajatulla alle 500 hengen terassialueella on huomioitu, että jokaisella asiakkaalla on oma istumapaikka. Siivousta on tehostettu ja niin yleisöä kun henkilökuntaakin ohjeistetaan noudattamaan yleisiä hygienia-ohjeistuksia. Tapahtumat tuottaa Sunborn Live, joka on tullut tutuiksi lukuisista Logomon i

Lost In Music järjestetään lokakuussa Tampereella jo 14. kerran - artistihaku on avattu sekä blind bird-liput ovat nyt myynnissä!18.6.2020 12:00:14 EESTTiedote

Suomen suurin klubifestivaali Lost In Music järjestetään 14. kerran lokakuussa 2020 Tampereella. Lost In Music levittäytyy jälleen 8.-10.10.2020 ympäri tuttuja keikkapaikkoja, joiden lisäksi festivaalilla päästään kokemaan perinteisistä tapahtumapaikoista poikkeavia uusia aluevaltauksia. Lost In Musicin artistihaku on avautunut tänään tapahtuman kotisivuilla. Artistit ja bändit voivat hakea soittamaan musiikkialan ammattilaisten silmien eteen 15.7.2020 mennessä. Lost In Musicin ohjelmisto ja keikkapaikat julkistetaan elokuussa. Tapahtuman promoottorina on tästä vuodesta alkaen operoinut Sunborn Liven Pietu Sepponen. Hänen mukaansa Lost In Musicille on entistäkin huutavampi tarve peruuntuneen festarikesän jälkeen: – Tapahtuma-ala on pitkään jatkuneen kasvun jälkeen törmännyt täysin odottamattomaan ja epäreiluun jäävuoreen, jonka viillot ovat osuneet koko musiikkialan ravintoketjuun haavoittavasti. Suunta tuntuu onneksi tällä hetkellä olevan kaikesta huolimatta tarmokas ja eteenpäin kats

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme