Priceff Oy

SUOMALAINEN DYNAAMISEN HINNOITTELUN KASVUYHTIÖ PRICEFF VAHVISTAA HALLITUSTAAN JA TÄHTÄÄ KANSAINVÄLISILLE MARKKINOILLE

Jaa

Suomalainen dynaamiseen hinnoitteluun keskittynyt kasvuyhtiö Priceff Oy tähtää kansainväliseksi hinnoitteluautomaation huippuyhtiöksi, onnistuttuaan saamaan Suomessa asiakkaakseen muun muassa useita pörssiyhtiötä. Uniikin ja Yhdysvalloissa patentoidun hinnoittelualgoritmin avulla yritykset voivat hinnoitella tuotteita ja palveluita reaaliaikaisesti kysynnän mukaan. Kuukausimaksuun perustuvan palvelun avulla Priceffin asiakkaat ovat kasvattaneet liikevaihtoaan ja tulostaan sekä vähentäneet hävikkiä.

Kasvua vauhdittamaan yhtiö on valinnut puheenjohtajaksi kokeneen digitaalisen liiketoiminnan rakentajan Lassi Kurkijärven. “Palveluna tarjottavien ohjelmistotuotteiden markkinat ovat räjähdysmäisessä kasvussa, koska niiden käyttöönotto on helppoa ja hinnoittelu läpinäkyvää. Priceffin asiakkaat näkevät SaaS-mallissa suoraan järjestelmän tuottaman merkittävän arvon suhteessa kustannuksiin.”

Kansainvälistymistä tukemaan hallitukseen nousee Amsterdamissa toimivan strategia-, design- ja teknologiakonsulttiyhtiön MakerStreetin perustajiin kuuluva Joris van Heukelom. Van Heukelom on toiminut urallaan muun muassa Sanoma Digitalin toimitusjohtajana ja maailman suurimpiin kuuluvan startup-kiihdyttämön Founder Instituten Hollannin vetäjänä.

“Menestys Suomessa osoittaa, että Priceffilla on mahdollisuus menestyä kansainvälisesti. Kun tuotteella on todistetut markkinat, skaalaaminen rajojen yli on paras kasvupolku. Tuon mieluusti kokemukseni Priceffin hallitukseen”, Joris van Heukelom sanoo nimityksestään.

Lisäksi hallitukseen nousevat Priceffin toimitusjohtaja Tiina Laisi-Puheloinen sekä COO Heikki Välivehmas. Heidän roolinsa on vahvistaa hallitustyöskentelyä operatiivisen kokemuksensa näkökulmasta.

Kansainvälistä kasvua vauhdittaakseen yhtiö aloittaa samalla uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja Lassi Kurkijärvi, +358 44 758 2379
Toimitusjohtaja Tiina Laisi-Puheloinen, +358 40 750 4717

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Priceff Oy