Paloff Group Oy

Suomalainen johtava paloturvallisuusalan toimija Paloff Group yhdistää voimansa Ruotsin johtavan paloturvallisuusalan toimijan BST-konsernin kanssa

Jaa

Paloff Group -konsernin kaksi tytäryhtiötä Paloff Sammutusjärjestelmät Oy ja Paloff Insinööritoimisto Oy ovat siirtyneet yrityskaupalla osaksi johtavaa ruotsalaista paloturvallisuusalan toimijaa, BST-konsernia. Paloff Groupin Oy:n tytäryhtiöiden konsolidoitu liikevaihto tilikaudella 2021 oli 8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,9 miljoona euroa ja ne työllistivät yhteensä 52 henkilöä. Paloff Group Oy:n osakkaat ovat osana toteutettua järjestelyä siirtyneet osakkaiksi BST-konserniin, jonka vuotuinen liikevaihto järjestelyn jälkeen on n. 100 miljoona euroa ja henkilökunnan lukumäärä n. 510 henkilöä.

”Yhtiöt jatkavat liiketoimintaansa omina yksikköinään, omalla Paloff brändillään, yhtiöiden johto ja kaikki työntekijät jatkavat entisissä työtehtävissään ja yritysten yhteystiedot säilyvät muuttumattomina. Yhtiöiden asiakkailta ei vaadita toimenpiteitä asiaan liittyen” toteaa yhtiöiden toimitusjohtajana jatkava Jani Hämäläinen.

”Uskomme, että paloturvallisuusala tulee jatkossakin kehittymään myönteisesti ja tämä järjestely antaa Paloffille mahdollisuuden tarjota omille asiakkailleen palveluita myös muissa pohjoismaissa. Isommassa kokonaisuudessa on myös paljon osaamista, jota Paloff tulee hyödyntämään ristiin asiakkaittensa hyväksi. Lisäksi Paloff saa leveämmät hartiat kasvattaa toimintaa Suomessa, orgaanisen kasvun lisäksi myös yrityskauppojen kautta. Tätä kasvua on omalta osaltaan mahdollistamassa BST-konsernin suurin omistaja, pohjoismaisiin kasvuyhtiöihin erikoistunut pääomasijoitusyhtiö Norvestor, toteaa Paloff Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sammy Lindholm.

“Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Paloffin osaksi konserniamme edistämään meidän Pohjoismaista laajentumistamme. Paloff muodostaa BST:lle täydellisen alustan Suomen markkinoilla ja sen toiminta jatkuu nykyisen brändin ja organisaation alla”, toteaa BST konsernin toimitusjohtaja Peter Bühler.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa antavat:

Jani Hämäläinen (+358-44 337 8812),
Peter Bühler (+46-7600 10151) ja
Sammy Lindholm (+358-400 900 933)

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Paloff Group Oy
Lounaisväylä 9
26820 Rauma

http://www.paloff.com