Rohje

Suomalainen kellomerkki Rohje yhteistyöhön Zalandon kanssa

Jaa

Rohje Oy vahvistaa jakelukanaviaan jälleenmyyntisopimuksella Euroopan johtavan muodin ja lifestyle-tuotteiden verkkokaupan Zalandon kanssa. Rohje on ensimmäinen suomalainen kellomerkki Zalandon valikoimissa.

Analogiset rannekellot ovat nostaneet suosiotaan älykellojen yleistymisen myötä. Kuva: Rohje Oy
Analogiset rannekellot ovat nostaneet suosiotaan älykellojen yleistymisen myötä. Kuva: Rohje Oy

Rohje Oy on solminut jakelusopimuksen Euroopan johtavan muodin verkkokaupan Zalandon kanssa. Analogisten rannekellojen suosio jatkuu, ja se näkyy myös muodin verkkokaupassa. Rohje aloittaa Zalandon Connected Retail-yhteistyön ensimmäisenä suomalaisena kellomerkkinä. Yhteistyö vahvistaa Rohjeen asemaa Pohjoismaalaisena toimijana perinteisten maailmanlaajuisten brändien rinnalla. 

On hienoa nähdä, että viime vuoden panostukset tuotemalliston kasvattamiseen vakuuttavat nyt alan merkittävimpiä toimijoita. Yhteistyö Zalandon kanssa on alkanut sulavasti ja odotukset tulevaan ovat korkealla”, kertoo Rohjeen yhteistyökumppanuuksista vastaava Henry Wilen

Zalandon Pohjoismaiden johtaja Joanna Hummel: ”Meillä on selkeä visio Zalandosta Suomessa: Zalando haluaa olla muodin lähtöpiste niin asiakkaille, brändeille kuin yhteistyökumppaneille. Yhteistyöllä paikallisten suomalaisten muotiliikkeiden kanssa pystymme luomaan win-win-win-tilanteen jossa asiakkaat saavat käyttöönsä laajemman suomalaiseen makuun kuratoidun valikoiman, lisäksi myyjät voivat tavoittaa uusia asiakkaita kaikkialta Suomesta ja meillä on aina saatavilla asiakkaidemme suosikkituotteita. Olemme iloisia voidessamme toivottaa Rohjeen tervetulleeksi Zalandon Connected Retailiin."

Vuonna 2018 perustettu Rohje edustaa uuden ajan kellobrändiä, joka on rakennettu alunperinkin digitaalisten kanavien ja kansainvälisen verkkokaupan varaan. Yhteistyöllä Zalandon kanssa pyritään vahvistamaan merkin asemaa ja tunnettavuutta Euroopassa. Nykyisin Rohjeen kelloista ja Suomessa käsintehdyistä poronnahkarannekkeista noin kolmannes myydään ulkomaille. Vuonna 2021 kelloja toimitettiin 20 maahan. 

Rannekellotrendistä puhutaan paljon, ja onkin totta, että älykellojen yleistyminen tuo mukanaan yhä enemmän ihmisiä myös analogisten kellojen pariin. Yleinen kellotrendi näyttää yhä voimistuvan, ja ihmiset kaipaavat ranteisiinsa jotain uniikkia, josta ei akku pääse loppumaan. Kelloista on tullut yhä enemmän asusteita, joilla korostetaan omia arvoja”, täydentää Rohjeen toimitusjohtaja Antti Heikkinen.

Rohje erottuu markkinoiden perinteisistä toimijoista muotoilullaan, yhteistyömallistoilla ja Tampereella käsintehdyillä poronnahkarannekkeilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Analogiset rannekellot ovat nostaneet suosiotaan älykellojen yleistymisen myötä. Kuva: Rohje Oy
Analogiset rannekellot ovat nostaneet suosiotaan älykellojen yleistymisen myötä. Kuva: Rohje Oy
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Rohje
c/o Tilivilliina Oy, Asekatu 3 B
40100 Jyväskylä

http://www.rohje.com

Rohje on suomalainen designyritys, joka tunnetaan rannekelloista ja Tampereella käsintehdyistä poronnahkarannekkeistaan. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia rannekelloja ja rannekkeita. Rohje on aloittanut toimintansa vuonna 2018 ja vuonna 2021 yhtiö toimitti tuotteitaan yli 20 maahan, joista merkittävimmät markkinat ovat Suomi ja Yhdysvallat.

Rohje on jyväskyläläinen yritys jonka poronnahkarannekkeet valmistetaan käsityönä Tampereella.

www.rohje.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.