Suomalainen Kirjakauppa

Suomalainen Kirjakauppa ja Otava tukevat Mielenterveysseuran Sekasin-chat-toimintaa

Jaa

Suomalaisen Kirjakaupan asiakkaat ovat valinneet lahjoituskohteeksi lasten ja nuorten mielenterveystyön. Jokaisesta Kustannusosakeyhtiö Otavan lasten- ja nuortenkirjasta lahjoitetaan euro Suomen Mielenterveysseuran Sekasin-chat-toimintaan.

Onnen tähden -lahjoituskohteeksi on tänä vuonna valikoitunut Suomen Mielenterveysseuran lasten ja nuorten mielenterveystyö. Lahjoituskohde valittiin asiakasäänestyksellä alkusyksystä.

Äänestyksen tuloksena Suomalainen Kirjakauppa ja Otava lahjoittavat euron jokaisesta 1.11.–9.12. myydystä Otavan lasten- ja nuortenkirjasta Sekasin-chat-toiminnalle.

“Olemme iloisia siitä, että saamme olla mukana tukemassa Suomen Mielenterveysseuran arvokasta työtä Suomen lasten ja nuorten hyväksi”, kertoo Suomalaisen Kirjakaupan kaupallinen johtaja Reetta-Liisa Pikkola.

Viime vuonna Suomalainen Kirjakauppa ja Otava lahjoittivat lähes 70 000 euroa Pelastakaa lapset ry:lle lastensuojelutyöhön.

“Olemme todella kiitollisia tästä kädenojennuksesta. Äänestyksen tulos kertoo meille siitä, että ihmiset kokevat lasten ja nuorten mielenterveystyön tukemisen yhä tärkeämmäksi. Kirjat, tarinat ja lukeminen jo sinälläänkin vahvistavat lapsen mieltä itsetuntemuksen ja mielikuvituksen rakentuessa. Myös yhteiset lukuhetket vanhempien kanssa voivat olla lämpimiä kohtaamisia ja keskusteluhetkiä usein kiireisen arjen keskelle”, Suomen Mielenterveysseuran toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi sanoo.

Onnen tähden -lahjoitus on Suomalaisen Kirjakaupan ja Otavan yhteistyössä toteuttama hyväntekeväisyyskampanja, jonka vuosittaisen kohteen valitsevat Suomalaisen Kirjakaupan asiakkaat.

Suomen Mielenterveysseuran koordinoima Sekasin-chat luo toivoa jokaiselle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia ilman diagnoosia, nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksikään nuori ei saa jäädä ongelmiensa kanssa yksin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kirsi Tähjänjoki
markkinointi- ja viestintäjohtaja
040 7255374
kirsi.tahjanjoki@otava.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa
Maistraatinportti 1
00015 OTAVAMEDIA

+358915661http://www.suomalainen.com

Suomalainen Kirjakauppa on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Yli 62 myymälää palvelevat ympäri Suomen sekä verkkokirjakauppasi, Suomalainen.com, on avoinna 24/7!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomalainen Kirjakauppa

Suomalainen Kirjakauppa valitsee Vuoden kirjan – kirjavuoden kärkiteokset ovat tässä25.10.2018 12:30:00Tiedote

Suomalaisen Kirjakaupan henkilökunta on valinnut kirjavuoden rakastetuimmat teokset: Suomalaisen Vuoden kirja -finalistit 2018 julkistettiin Helsingin Kirjamessuilla. Suomalaisen Vuoden kirja -finalistit 2018 ovat: Tuntematon Kimi Räikkönen, Kari Hotakainen ja Kimi Räikkönen Pintti, Tommi Kinnunen Rouva C., Minna Rytisalo Punainen osoitekirja, Sofia Lundberg Nainen ikkunassa, A.J. Finn 21 oppituntia maailman tilasta, Yuval Noah Harari ”Suomalaisen Vuoden kirja -tunnustuksella innostunut henkilökuntamme haluaa palkita heidän kirjavuotensa oman suosikin, kirjan, josta he itse ovat pitäneet ja mitä on ollut ilo suositella asiakkaillemme”, kertoo Suomalaisen Kirjakaupan kaupallinen johtaja Reetta-Liisa Pikkola. Suomalaisen Vuoden kirja -äänestys toteutetaan tulevaisuudessa joka vuosi. Suomalaisen Kirjakaupan henkilökunnasta koostuva raati valitsee tämän vuoden voittajan perjantaina 23. marraskuuta. Lue finalistien valintaperustelut täältä.

Suomalainen Kirjakauppa: Suomen paras retail -konsepti 201811.10.2018 10:42:50Tiedote

Suomalainen Kirjakauppa on voittanut Suomen parhaan ketjukonseptin palkinnon vuoden 2018 NCSC Awards -palkintogaalassa. Arviossa otettiin huomioon sekä myymälöiden toimivuus ja brändi, asiakaspalvelukonsepti sekä jatkuva myymäläkonseptin kehittäminen. NCSC:n tuomaristo huomioi perusteluissaan Suomalaisen Kirjakaupan kykyä kasvattaa ja uudistaa myymäläketjua digitalisaation ja verkkokaupan mullistamalla toimialalla: “Ketju on panostanut asiakaspalveluun ja onnistunut jalkauttamaan sen henkilökunnalleen erinomaisesti. Asiointikokemus ketjun liikkeissä on erittäin positiivinen. Ketju on aktiivisesti kehittänyt uusia, poikkeavia konsepteja, joista hakenut kokemuksia pilottihankkeissa. Uudistuspaineissa ketju ei kuitenkaan ole sortunut liialliseen ja turhaan rönsyilyyn vaan pysynyt uskollisena tuotteelle, jonka ympärille ketju on kehitetty. Ketju on onnistuneesti ja ansiokkaasti uudistunut verkkokaupan kasvaessa ja digitalisaation kehittyessä ja kyennyt kasvamaan, vaikka toimii alalla, joka

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme