Pizzeria via Tribunali

Suomalainen pizzaketju valittiin maailman parhaiden joukkoon – ”Via Tribunali is a chain of pizzerias and restaurants that is very faithful to the brand”

Jaa

Suomalainen pizzeria Via Tribunali on valittu 25 parhaaksi pizzaketjuksi maailmassa. Valinnan teki arvostettu italialainen Top 50 Pizza guide, joka julkisti voittajan vuosittaisessa gaalassaan Madridissa. Via Tribunali oli ainut pohjoismaalainen pizzeria joka ylti lopulta 50 parhaan joukkoon. Via Tribunalilla on yhteensä seitsemän pizzeriaa Helsingissä, Turussa, Pirkkalassa ja Kolarissa.

Via Tribunali valittiin ensimmäistä kertaa maailman parhaiden pizzaketjujen joukkoon. Pizzeria palkittiin kategoriassa Worlds Artesan Pizza Chains, mitä pidetään kilpailun arvostetuimpana.

Vuosittainen Top 50 Pizza Guide arvio pizza-alan toimijoita ympäri maailmaa ja tekee valintansa pitsan laadun, palvelun, miljöön, odotusajan ja juomien pohjalta. Kilpailussa kiinnitetään huomiota myös paikallisten ja sesonkeihin sopivien raaka-aineiden käyttöön.

“Still today the style of the pizza offered in their venues is strictly Neapolitan. The chain has received certification from the Verace Pizza association. There is a Neapolitan oven, and the pizza is baked quickly and made with all Italian products, especially with regards to the basic ingredients used. The service is very good and overall there is a nice atmosphere.” Tuomarit luonnehtivat Via Tribunalia.

Palkinto viiden vuoden työlle ja seitsemälle ravintolalle

 ”Ihan huikea tunnelma. Kun asiat tehdään sydämellä, laadulla ja oikeista raaka-aineista, niin sen huomaavat asiakkaat sekä nyt myös kansainväliset kilpailut”, fiilistelee toimitusjohtaja ja yksi Via Tribunalin perustajista Antti Kuitunen.

Via Tribunalin tarina alkoi vuonna 2017 ja ravintolaketjulla on tällä hetkellä ravintoloita Helsingissä, Turussa, Pirkkalassa ja Kolarissa.

”On tämä hieno palkinto koko porukan työstä. Kyllä seitsemän taitaa olla meidänkin onnennumero, kun palkinto tuli ”heti” seitsemen ravintolan jälkeen. Meillä oli unelma, että ainakin yhden napolilaisen ravintolan verran riittää Suomessa kiinnostusta, mutta ruokahalu napolilaista pizzaa kohtaan tuntuu vain kasvavan”, Kuitunen kiittelee.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja, sekä haastattelupyynnöt:

Antti Kuitunen, toimitusjohtaja
+358 40 7471129
antti@viatribunali.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pizzeria via Tribunalihttps://viatribunali.fi

Via Tribunali on suomalainen napolilaiseen pizzan keskittyvä ravintolaketju. Se toimii Helsingissä, Turussa, Pirkkalassa ja Kolarin Äkäslompolossa. Pizzeriat ovat osa Son of a Punch kollektiivia, johon kuuluvat myös drinkkibaarit Liberty or death, Bob’s Laundry ja Trillby & Chadwick.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.