Lomarengas Oy

Suomalainen vuokramökki palkittu Euroopan parhaaksi lomakohteeksi omassa kategoriassaan

Jaa

Suomi matkakohteena sai taas tunnustusta, kun European Holiday Home Association eli EHHA valitsi suomalaisen vuokramökin Euroopan parhaaksi vuokrattavaksi loma-asunnoksi. Voitto tuli ainutlaatuisuutta korostavassa Best Unique Spot Holiday Home-kategoriassa.

LOMARENGAS, Best Unique Spot Holiday Home voittaja Hillagammi-mökki
LOMARENGAS, Best Unique Spot Holiday Home voittaja Hillagammi-mökki

Lomarenkaan välittämä vuokramökki jakoi ykkössijan parhaana lomakohteena Best Unique Spot Holiday Home -kategoriassa. EHHAn palkitsema vuokramökki on Lomarenkaan Hillagammi -mökki Utsjoella. Tämä eräkämppä sijaitsee hyvin rauhallisella paikalla Kaldoaivin erämaassa, aivan Suomen pohjoisimman rajan tuntumassa. Se on varustukseltaan kuin eräkämppä – mökistä ei löydy esimerkiksi sähköä tai juoksevaa vettä, vaan mökki sulautuu täydellisesti ympäristöönsä. Kämppä on sekä sisustukseltaan että miljöönsä puolesta ainutlaatuinen erämaakohde. Loistavat valokuvat revontulista ja tähtitaivaasta sekä erittäin hyvällä maulla sisustetusta lomakohteesta saivat kansainvälisen raadin ihailemaan suomalaisen vuokramökin sielukkuutta. Katso kuvat ja esittely mökistä täältä.

Palkintogaala järjestettiin perjantaina 8. marraskuuta Barcelonassa. Lomarengasta ja Suomea edusti paikan päällä Lomarenkaan pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola. ”Uskoimme alusta saakka, että suomalainen eräkämppä voi voittaa oman kategoriansa. Lomarenkaalla on monia uniikkeja kohteita valikoimassaan, mutta Hillagammi erottuu selkeästi joukosta jo miljöönsä vuoksi”, Olkkola iloitsee. "Kilpailuun osallistui satoja hulppeita huviloita ja huoneistoja eri puolita Eurooppaa. Suomalainen erämaakohde todellakin päihitti Alppien ja Välimeren luksushuvilat", sanoo Olkkola.

EHHA valitsi voittajat kaikkiaan kahdeksassa eri kategoriassa.Palkitsemisen tavoitteena on korostaa vuokrattavien loma-asuntomarkkinoiden laatua ja valtavaa monimuotoisuutta Euroopassa. Katso kaikki ehdokkaat ja voittajat täältä


EHHA - European Holiday Home Association

European Holiday Home Association EHHA on vuonna 2013 perustettu yhdistys, joka toimii vuokrattavien loma-asuntojen toimialan etujärjestönä. Se jäseninä ovat suurimmat eurooppalaiset vuokrattavia loma-asuntoja välittävät tahot. EHHAn jäsenet välittävät satoja tuhansia mökkejä, loma-asuntoja, huviloita ja huoneistoja palveluissaan. Lomarengas Oy on EHHA:n jäsen. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha-Pekka Olkkola, toimitusjohtaja
050 374 7747
juha-pekka.olkkola@lomarengas.fi

Pekka Huttunen, markkinointipäällikkö
046 851 1912
pekka.huttunen@lomarengas.fi

Kuvat

LOMARENGAS, Best Unique Spot Holiday Home voittaja Hillagammi-mökki
LOMARENGAS, Best Unique Spot Holiday Home voittaja Hillagammi-mökki
Lataa
Vasemmalta oikealle: Robert Kennedy, CEO, SuperControl | Event Manager Ingrid Peters, Belvilla/OYO Rooms | Juha-Pekka Olkkola, CEO, Lomarengas | Carlos Villaro Lassen, CEO, EHHA
Vasemmalta oikealle: Robert Kennedy, CEO, SuperControl | Event Manager Ingrid Peters, Belvilla/OYO Rooms | Juha-Pekka Olkkola, CEO, Lomarengas | Carlos Villaro Lassen, CEO, EHHA
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lomarengas Oy
Lomarengas Oy
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

0306 502 502http://www.lomarengas.fi

 

Lomarengas Oy

 

Vuona 1967 perutettu Lomarengas on Suomen kokenein mökkivuokraaja, joka välittää mökkejä joka tarpeeseen: yli 3900 mökin valikoimassa on vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtomökkeihin ja huoneistoihin, luksushuviloista erähenkisiin asumuksiin. Alasta poiketen Lomarengas laatuluokittelee ja tarkastaa välitettävät kohteet.

Lomarenkaan kohteet ovat tunnettuja laadusta, hyvästä varustetasosta ja ystävällisestä isäntäväestä. Mökkien vuokraus onnistuu kätevästi verkossa Suomen suurimmasta mökkiportaalista, jossa vierailee liki 100 000 kävijää viikossa. 

Lomarengas-konserni

Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä tytäryhtiöt Villi Pohjola Oy, KRT-Yhtiöt Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy. Konsernin liikevaihto on vuonna 2018 noin 32 miljoonaa euroa ja henkilöstössä on  yli 30 henkeä. Lomarenkaan toiminta ja talous ovat vakavaraisella pohjalla ja historia ulottuu aina vuoteen 1967. Liiketoiminta yhtiöitettiin vuonna 1997. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lomarengas Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme