Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto jakaa apurahoina yhteensä 54 450 euroa

Jaa

Suomalais-tanskalaisen kulttuurirahaston hallitus on päättänyt apurahojen jakamisesta loppuvuodelle 2020 ja alkuvuodelle 2021.

Rahaston Suomen jaostolle oli jätetty 97 hakemusta ja hallitus jakoi apurahoina ja stipendeinä Suomessa yhteensä 54 450 euroa 60 hakijalle.

Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto jakaa vuosittain apurahoja yksityishenkilöille, järjestöille ja yhdistyksille hankkeisiin, jotka edistävät yhteyksiä ja kulttuurivaihtoa Suomen ja Tanskan välillä.

Rahaston Suomen jaoston hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja, vuorineuvos Juha Rantanen ja hallituksen jäsenet liiketoimintajohtaja Jonas Geust, kumppanuuspäällikkö Veikko Kunnas sekä kirjailija ja kuvataiteilija Rosa Liksom.

Liitteenä Suomalais-tanskalaisen kulttuurirahaston myöntämät apurahat.

Yhteystiedot:

Pääsihteeri Gunvor Kronman

puh. 040 745 1738

s-posti gunvor.kronman@hanaholmen.fi

Tälle sivulle on koottu ladattavia kuvia Gunvor Kronmanista median käyttöön: www.flickr.com/photos/151209434@N05/albums

Lue lisää Suomalais-tanskalaisesta kulttuurirahastosta: www.hanaholmen.fi/kulttuurikeskus/hanasaari/rahastot/suomalais-tanskalainen-kulttuurirahasto/

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme