Kasvu Open

Suomalaisen Työn Liitosta Kasvu Openin uusi valtakunnallinen kumppani

Jaa
Suomalaisen Työn Liitto tarjoaa yhteistyön kautta jäsenilleen tilaisuuden päästä Kasvu Openin palveluiden piiriin. Kasvavat ja kansainväliset yritykset voivat saada lisäpontta Suomalaisen Työn Liiton merkeistä ja suomalaisen työn arvostusta kasvattavasta arvoyhteisöstä.
Kasvu Open on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja sillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki.
Kasvu Open on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja sillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Suomalaisen Työn Liitto ja Kasvu Open aloittavat yhteistyön vuoden 2023 alussa. Yhteistyön ydin on edistää suomalaisten yritysten menestystä. Suomalaisen Työn Liiton jäsenet muodostavat yli 7 500 yrityksen joukon, joka luo työpaikkoja Suomeen vahvistaen sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia, vastuullisuutta ja yhdenvertaisuutta. 

Suomalaisen Työn Liiton rekisteröidyt yhteisömerkit - Avainlippu-, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkki - tuovat kilpailuetua yrityksille. Merkit ohjaavat kuluttajien ja yritysten ostopäätöstä ja viestivät vastuullisesta valinnasta. Lisäksi Suomalaisen Työn Liitto tarjoaa ajankohtaista koulutusta muun muassa vastuullisuudesta, sosiaalisesta mediasta ja asiakaskokemuksesta sekä tutkimustietoa markkinoinnin ja viestinnän tueksi.

Kasvu Openilla Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

Kasvu Open on ollut Suomalaisen Työn Liiton jäsen vuodesta 2022, jolloin sille myönnettiin myös yhteiskunnallisen vastuun kantamisesta kertova Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Yhteiskunnalliset yritykset erottaa muista yrityksistä niiden arvopohjainen missio, sillä ne tekevät liiketoimintansa kautta hyvää yhteiskunnalle tai ympäristölle.

- Yhteistyö Suomalaisen Työn Liiton kanssa on alkumetreistä asti ollut luontevaa, sillä allekirjoitamme molemmat yhteisen tavoitteen tukea suomalaisten yritysten menestymistä. Positiiviset kokemuksemme Yhteiskunnallinen Yritys -merkistä ja sen arvostuksesta kertoo konkreettisesti, miten arvopohjainen liiketoiminta vahvistaa yritysten kykyä rakentaa tulevaisuutta, kertoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä

- Yhteistyö Kasvu Openin kanssa on hieno asia, sillä se tarjoaa arvokkaita tietoja, oppeja ja kontakteja molemmille toimijoille sekä yritysyhteisöille. Haluamme olla tukemassa kasvuhaluisia yrityksiä, jotta heidän kilpailukykynsä ja osaamisensa vahvistuu, sanoo markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta. 


LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Niina Ollikka
markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalaisen Työn Liitto
040 674 8773
niina.ollikka@suomalainentyo.fi


Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Sen tehtävänä on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kasvu Open on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja sillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki.
Kasvu Open on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja sillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

050 304 6794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open tarjoaa palveluja kasvuhaluisille yrityksille. Visiomme on auttaa jokaista suomalaista yritystä tavoittamaan omat hullunrohkeat unelmansa.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Kasvu Openilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki.

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, Business Jyväskylä, If, Inhouse Group, BioPaavo, Suomalaisen Työn Liitto, Technopolis, Varma ja Yksityisyrittäjäin säätiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme