S-Pankki Oyj

Suomalaiset arvioivat S-Pankin vastuullisimmaksi pankkibrändiksi

Jaa
Suomalaiset äänestivät S-Pankin Suomen vastuullisimmaksi pankkibrändiksi jo yhdennentoista kerran peräkkäin vuosittaisessa Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. Myös S-ryhmä, ABC, Prisma ja Sokos Hotellit arvioitiin kukin oman toimialansa vastuullisimmaksi brändiksi.

Suomalaiset arvioivat S-Pankin jälleen Suomen vastuullisimmaksi pankkibrändiksi, nyt jo yhdennentoista kerran peräkkäin. S-ryhmä pärjäsi muutenkin hyvin, sillä myös S-ryhmä, ABC, Prisma ja Sokos Hotellit arvioitiin omien toimialojensa vastuullisimmiksi brändeiksi. Sustainable Brand Index -selvitys on Euroopan suurin riippumaton vastuullisuuteen keskittyvä bränditutkimus, joka on toteutettu Suomessa vuosittain jo vuodesta 2013.

”Suuri kiitos asiakkaillemme luottamuksesta. Uskon, että tavoitteemme mahdollistaa vähän rahakkaampi huominen jokaiselle on puhutellut monia viime aikoina, kun elämisen kulut ja korot ovat nousseet ja taloudellinen epävarmuus lisääntynyt,” kertoo S-Pankin vt. toimitusjohtaja Hanna Porkka.

S-Pankki tarjoaa S-ryhmän asiakasomistajille maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut, kilpailukykyisesti hinnoitellut lainat sekä mahdollisuuden aloittaa vastuullinen säästäminen ja sijoittaminen matalalla kynnyksellä.

”Me emme pyri vain itse toimimaan vastuullisesti vaan haluamme tarjota myös asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä kestäviä valintoja, esimerkiksi sijoittamisessa. Vastuullisen sijoittamisen periaatteet kattavat kaikki S-Pankki-rahastot, ja rahastomme keräsivätkin eniten nettomerkintöjä Suomen markkinoilla viime vuonna”, Porkka jatkaa.

Kuluttajien mielikuvia yritysten vastuullisuudesta tarkasteleva Sustainable Brand Index perustuu kyselytutkimukseen, jossa suomalaistakuluttajat arvioivat Suomen suurimpien tuotemerkkien vastuullisuusmielikuvaa. Arvioitavat brändit valikoituivat kyselyyn niiden markkinaosuuden, liikevaihdon ja brändin tunnettuuden perusteella. Yritykset eivät itse valitse kyselyyn osallistumista tai siitä pois jäämistä. Lisäksi tutkimuksessa selvitetään trendejä ja vastuullisen kuluttamisen ajureita.

Suomessa selvitykseen on vastannut 12 000 kuluttajaa, jotka ovat arvioineet 228 brändiä 26 toimialalta.

Suomen vastuullisimmiksi valitut pankkibrändit 2023, Sustainable Brand Index -tutkimus

  1.  S-Pankki
  2.  OP
  3.  Säästöpankki
  4.  POP Pankki
  5.  Nordea
  6.  Aktia
  7.  Ålandsbanken
  8.  Danske Bank
  9.  Handelsbanken

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

+358 50 573 5855https://www.s-pankki.fi

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme