Veikkaus Oy

Suomeen kolme yli 280 000 euron Toto-voittoa - Katso minne voitot osuivat

Jaa
Suomalaiset totopelaajat voittivat Ruotsin keskiviikkoillan Toto86-kierrokselta kolme yli 280 000 euron täysosumaa.

Keskiviikkoillan Ruotsin Toto86-jackpotkierroksella nähtiin yllätysvoittoja ja täysosumien arvo nousi 275 989 euroon. Suomeen osui peräti kolme täysosumaa.

Helsinkiläinen nettipelaaja voitti alavoittoineen 301 565 euroa ja Imatran Mansikkalan R-kioskissa rivinsä tehnyt asiakas alavoittoineen 286 017 euron potin. Lisäksi nettipelaaja Seinäjoelta oli rakentanut 36 osuuden nettiporukkapelin, johon osui alavoittoineen 305 459 euron potti. Porukkapelin laatijalla oli itsellään yksi osuus ja muut voittajat olivat nettipelaajia eri puolilta Suomea.

- Suuret onnittelut onnekkaille ja taitaville suomalaispelaajille kuluvan vuoden suurimmista Toto-voitoista! Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula iloitsee.

Imatran Mansikkalan R-kioskissa rivinsä tehnyt asiakas oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia. Hän saa 286 017 euron voittonsa pankkitililleen tunnistautumisen jälkeen. Voitto osui 17,28 euron taitavaan systeemiin, joka oli pelattu ilman varmaa.

Imatran Mansikkalan R-kioskissa rivinsä pelanneen voittajan rivi:

5,6/ 3,8,12/ 1,10 / 10,12/ 1,3/ 1,2/ 6,10,12/ 2,5

Seinäjokelaisen nettipelaajan 36 osuuden porukkapelin osuudenostajat ympäri Suomea ja Veikkaus.fi:ssä rivinsä tehnyt helsinkiläinen nettipelaajalla saavat voittonsa suoraan pankkitililleen.

Kierroksen suurin yllätys nähtiin seitsemännessä kohteessa, jonka voitti kaksi prosenttia kohteen merkeistä pelattu Listas Thaitanic. Kaikkien aikojen menestynein suomalainen raviohjastaja Jorma Kontio ajoi kuudennessa kohteessa voittoon 16 prosenttia pelatun Dallasin.

Kaikkien aikojen suurin suomalainen Toto-voitto on mikkeliläispelaajan toukokuussa vuonna 2013 nappaama 2 746 222 euron potti Bjerken radalla Norjassa ravatusta Toto75-pelistä. Tammikuussa 2021 helsinkiläispelaaja voitti Ruotsin Jägersron Toto75-kierrokselta 1 966 990 euroa. Syyskuussa 2012 Suomeen tuli Ruotsin Solvallan Toto75-kierrokselta 1 604 385 euron voittopotti.

Veikkauksen kuponkipelien, kuten Toton, pelaaminen edellyttää 15.5. alkaen tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme